2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خوشگلارو ک دیدی چه عیبی داشتن مثلا؟

من خواهر زاده ام پوستش عین برفه از سفیدی اما زبر و خشک میشه مدام شی باتر میزنه لوسیون میزنه انقدر اذیت میشه از حموم میاد یه عالمه چیزی میزنه به بدنش و صورتش. 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

کاش من سفید وخشک بود🤣

عزیزم میخندی فکر میکنی راحته. طفلک یه استخر نمیتونه بره. این همه پارک آبی تو مشهد نمیتونه بره. آب شهر دیگه به پوستش نمی‌سازه تا حالا مسافرت نرفته 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

عه در این حد

آره دیگه عزیزم. وقتی میگم خشک یعنی خیلی خشک واقعا اذیت میشه خیلی هم خوشگل و نازه. طوری که همه بهش میگن ولی خب این همه عذاب میکشه