2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد یه شب مثبت

247 بازدید | 22 پست

سلام الان ۱۵روز از موعدم میره 

سرموعدم مریض شدم حالت تهوع و معده درد و دلپیچه شدید تا ۴روز رفتم دکتر ستا امپول زدن برام و قرص زیاد 

حالت های پریودی رو همش دارم 

دل درد بعضی وقتا کمر درد جوری که فک میکنم الان میشم 

همسرم خودش تو ازمایشکاه دیروز برام یه بی بی چک نواری اورد زدم منفی بود تا ۱۵/۲٠دقیقه بعدشم نگاه کردم باز منفی بود 

امروز صبح نگا کردم تونور یه حاله انداخته بود ممکنه مثبت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نه گلم خط تبخیره

واقعا استرس دارم 

ولی همسرم میگه کیت های ازمایشگاهمون خییییلی دقیقه و خودش گفت بعد ده دقیقه مثبت نشون میده من حتی بعد ۲٠دققصه نگا کردم منفی بود ولی دیگه نگاه نکردم تا امروز صبح که دیدم حاله داره