2777
2789

خانما تعبیرشما چیه 

مادرم منو برد پیش ی دعانویس خانم

گفتم ازدواج میکنم با دوست پسرم گفت ن نمیاد

وخندید گفت ۲تاخاستکار خوب داری  

گفت ک تمام مشکلات ازت بی حجابیت محجبه شو تاخدا بهت اولین فرزند پسربده و اسمش رو بذار (نفهمیدم توخاب ولی ع داخل اسمش داشت) ک انگار اسم پسرعمومم ابفضل بود ک مادرم گفت هم اسم عموشه 

بعدشم گفت پسرت شهری ک خودت زاده شدی بزرگ میشه....وچادر سفیدسرم کردن دوتاادم ک سرتاپاشون سیاه یود منوبردن داخل اسمونی ک مسجد بزرگی بود و همه خانم هاداشتن نماز قران میخوندن گفت نگاه کن به اونا و من داخل اسمون معلق بودم

بنظرتون تفسیرش چیه 

اینم بگم انگار ولادت حضرت ابلفضل هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو نماز صبحت رو بخون 

تو خوابتم دیدی داشتن نماز میخوندن،یجورایی برا نماز صبح بیدارت کردن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

چه خواب قشنگی . شبیه رویای صادقه می مونه . خب خوابت پر واضحه . چادر سفید همیشه یعنی ازدواج کردن . دوست پسرت تو را برای ازدواج نمی‌خواد حتی اگه الان بخواد بعد منصرف میشه ، پس قبل از اینکه وابسته تر شی باهاش ب هم بزن . محجبه شو . ازت می‌خوان بری اون سمتی سمت دین و قرآن و حجاب و ... تا آخر عاقبتت به خیر شه . دو تا خواستگار خوب برات میاد که مردد میشی کدوم را برگزینی، تو باید اونی را برگزینی که اسم برادرش ع داره ‌‌بردار اون میشه عموی پسرت . برای اینکه مطمئن شی خوابت واقعی هست مدتی با حجاب شو ببین مشکلاتت واقعا حل میشن یا نه ‌‌‌‌. چون بهت کفتن مشکلاتت از حجابته