2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم زندگیم خیلی سخت و دردناکه اونقدر که همش فکر خلاص کردن خودم به سرمه ولی فعلا دارم می گذرونم. عزیزم یه جوری تا جایی که می تونی زندگیتو درست کن اگرم در تحت قدرتت نیست یه جوری دوام بیار شاید فرجی بشه راهی باز شه

اذان صبحه 

پاشید نماز صبح بخونید،وصل شید به اون بالایی 

سبک میشید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
منم زندگیم خیلی سخت و دردناکه اونقدر که همش فکر خلاص کردن خودم به سرمه ولی فعلا دارم می گذرونم. عزیز ...

نمیشه زندگی کردن باآدمی که دوست ندارع سخته 🥲کاش علاوه براینکه این همه خصلت بدداشت دوسم داشت وازم حمایت می‌کرد دلم نمی‌گرفت یه دختر وقتی از خونه پدری تکیه گاهی نداشته همش منتظرهمسرش جای اوناروپرکنه😓

نمیشه زندگی کردن باآدمی که دوست ندارع سخته 🥲کاش علاوه براینکه این همه خصلت بدداشت دوسم داشت وازم حم ...

میفهممت من اندازه ی خیلی بالای این مشکلی که شما داری می گی رو دارم می کشم . فقط فهمیدم راهش اینه که از کوچکترین روزنه ای خودت استفاده کنی و خودتو نجات بدی

میفهممت من اندازه ی خیلی بالای این مشکلی که شما داری می گی رو دارم می کشم . فقط فهمیدم راهش اینه که ...

عزیزم شوهرمن حتی موادغذایی هم برای خونه میخره منت میزارع ازش دلزده شدم😓