2777
2789
عنوان

بارداری

170 بازدید | 13 پست

چهار روز از پریودم گذشته، اخرین رابطه مربوط به قبل پریودم بود، دوتا بی بی چک نواری مدیکور  زدم هاله خیلی خیلی  کم رنگ افتاد؟ یعنی چی مگه میشه با پریودی باردار بود؟

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ت پریودی بیبی زدی مهندس😐

نه عزیزم پریودم تموم شده ولی قبل پریودی دیکه تا الان رابطه نداشتم، علایم بارداری داشتم همینطوری بی بی چک  امتحان  کردم  هاله  افتاد  دوتاش 

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
نواريا همينجور مثبت ميشن!!!! قطره چكوني بزن بعدم تو پريودي؟؟؟؟

چهار روزه پریودم گذشته، پاکم، خودمم تعجب کردم

نه عزیزم پریودم تموم شده ولی قبل پریودی دیکه تا الان رابطه نداشتم، علایم بارداری داشتم همینطوری بی ب ...

😀😀😀😀پس مثبته

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

[QUOTE=50773783]😀😀😀😀مگه میشه کسی باردار بشه و.همون ماه پریودم  بشه ؟

ميشه بپرسم چرا وقتي پريود بودي الان بي بي زدي؟

درد رحم دارم تیر میکشه، داغ میکنه، حالت تهوع، دوستم گفت نکنه بارداری منم گفتم نه تازه پاک شدم محاله

درد رحم دارم تیر میکشه، داغ میکنه، حالت تهوع، دوستم گفت نکنه بارداری منم گفتم نه تازه پاک شدم محاله

برو ازمايش بده بعضيها هم پريود ميشن هم باردارن 

پريودشونم بخاطر وجود هماتوم پشت جفته

برو ازمايش بده بعضيها هم پريود ميشن هم باردارن  پريودشونم بخاطر وجود هماتوم پشت جفته

خودم خیلی تعجب کردمو میترسم چون ی سقط داشتم