2777
2789

قسمت میدم به غریب کربلا قسمت میدم به آبروی خانم فاطمه الزهرا قسمت میدم به اشک های حضرت علی خودت این فقر و نداری و سختی و از مردم کم درآمد ایران دور کنی خدایا خودت درهای رحمت و روزی و به روی ماها که باسختی داریم زندگی میکنیم باز کنی خدایا این فقر و از مردم ایران بردار خدایا مردای کم دست ایران چندساله رنگ استراحت و شادی و تفریح وندیدن چندساله با زن و بچه هاشون خوش نگذروندن فقط خودت میتونی خدایا هرجور که میشه درستش کن حتی به قیمت تمام شدنش خدایا ما کم درآمدها دیگه نمیتونیم یعنی نمیشه خدایا جاها رو عوض کن تا بچه های ماهم خوشحال باشن هم شوهرامون هم خودمون نفس راحت بکشیم 

الهی آمین یارب العالمین🙏🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال داشتم کسی میتونه کمکم‌کنه؟

جانم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

جانتون سلامت میشه درخواست دوستی بدم؟ بگم

بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂