بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی ۱۵ سالم بود با ی آقایی بوسیله دوست مدرسه ایم آشنا شدم رابطه جنسی داشتیم باهم بعدش متوجه شدم با دوستم دوستن و منو سرکار گذاشتن .... اون آقا بعد رابطه جنسی از من خاست جدا شیم از هم و رفت ....من ۱۶ سالم بود بخاطر این که دختری از دست داده بودم با ی آقای مطلقه ک مریض بود عقیم ازدواج کردم با اختلاف سنی ۱۳ سال . خانواده پدریم خیلی سخت گیر دست بزن داشت پدرم و پارانوئید داشت .. بعد ازدواجم. شوهرم خیلی باهام سرد بود و اون آقای تو دبیرستان بهم زنگ زد بهم گفت من دوست دارم و گول خوردم بیا باهم باشیم . از اون موقع اون آقا حمایت مالیم میکرد و حمایت عاطفیم. ای طریق اسپرم اهدایی باردار شدم . اما همه مشکلاتم از بعد بچم ب وجود اومد افسردگی شدید انگار تازه سرم ب هوش اومده ک چکار کردم با زندگیم خودمو بدبخت کردم....
اون آقا گفتن منو نمیخاد و در حد دوست حاضره حمایتم کنه .... افتادم تو سایت های شرطبندی برای اوقات فراغت پولای زیادی باختم از اون ب بعد برای جبران پولام ب آدمای غریبه رو میزدم تو برنامه ها
از نظر خودم بشدت آدم بی عرضه و بی اراده ایم . ن شغلی دارم . نه میتونم از اون آقا جدا بشم نمیدونم باید چیکار کنم خداروفراموش کردم و رفتن ب سمتش برام خیلی سخته