2777
2789
عنوان

تنفس گربه🌬❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 35 پست
بفرمایید مهربونم😘

عزیزم می‌تونید یکم برام بگید که چرا به سرپرستی می‌گیرن گربه ها رو ؟ 

مثلا گربه ای که داروهاش تموم شده و سالم و نرمال شده رو چرا میارن خونه؟ ینی نمیتونه تو طبیعیت زندگی کنه؟

چون بنظرم گربه تو طبیعت و خیابون باید زندگی کنه در حالت عادی

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

عزیزم می‌تونید یکم برام بگید که چرا به سرپرستی می‌گیرن گربه ها رو ؟ مثلا گربه ای که داروهاش تموم شده ...

این دوتا بچه ای که من دارم یک چشم دارن تو خیابان ها دوام نمیارن

وقتی اینکارو آوردم و جشنشون تخیلیه شد خیلی بچه بودن اندازه ی کف دست 

و مادرشون هم قبولشون نمی کرد

و یه بچه داشتیم اسمش نامدار بود بزرگ بود و این بچه هم یک چشم داشت و متاسفانه زفت زیر ماشین😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم می‌تونید یکم برام بگید که چرا به سرپرستی می‌گیرن گربه ها رو ؟ مثلا گربه ای که داروهاش تموم شده ...

بله درسته

من بقیه حیواناتی رو که درمان می‌کنیم و مشکلی ندارن رو میفرستیم به جای اصلی شون❤️

چه پسر مهربونی🥹🥹🥹

😂😂بخدا هر چی گربس تو کوچه مامانم اینا خوشبحااشون میشه ما رفتنی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید