2777
2789
عنوان

از کجا با نی نی سایت اشنا شدین و اکانت ساختید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 69 پست
جاری خوب ندیدم خواهر من با جاری همسایه بودن آهش درومد ببین جاری خوب بود ولی در حالت دوری و دوستی خو ...

من بخدا تا بحال نه برای جاری نه هیچکس بد نخواستم ولی خوب نیست به کنار ماره مار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخدا تا بحال نه برای جاری نه هیچکس بد نخواستم ولی خوب نیست به کنار ماره مار

نمیدونم تاریخچه اینکه رابطه جاری ها خوب نیست از کجا اومده؟

خارجی ها هم همینطوری هستن؟😁

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

نه اون خیلی عوسی بود خب پیش هم بودیم خونه نگاه کرده بود توگوشیم بعد کل تاپیکای اون این بود دعای جدای ...

ن دعا منم نداشتم یه همکار داشتم سال ۹۵  خیلی مذهبی بود به شدن  اسم پسرش عقیل بود با بچه  ۶ساله بعد جدایی تو خونه کلی دعا پیدا کرد 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

ن دعا منم نداشتم یه همکار داشتم سال ۹۵ خیلی مذهبی بود به شدن اسم پسرش عقیل بود با بچه ۶ساله بعد ج ...

میدونی من به خدا خیلی بیشتر اعتقاد دارم تا دعا و اینا بعد هرکس که اینکارارو کنه نه تنها موکل راه پیدا میکنهه خونش بلکم نحسی سیاهی برمیگرده تو خونش من نه تنها جدا نشدم نه تنها نمردم و الان دوتا جوجودارم اما به چشم دیدم که زندگی جاریم فرو ریخت چندین بار خدا نجاتش بده من که سر قضیه اینکه بچش تا پای مرگ رفتو اومد حلالش کردم ولی فکر نکنم اون ساکت بشینه بازم

نمیدونم تاریخچه اینکه رابطه جاری ها خوب نیست از کجا اومده؟خارجی ها هم همینطوری هستن؟😁

جاری ها یه هم معنی هوو هم میده که از قدیم مونده که جاری و هوو پسر میاوردن عزیز میشدن یا بچهای همو میکشتن یا همو از چشم مینداختن تا عزیز بشن از اون مونده پسر کشی فیلم خوبیه ببینش

الآن دیدم عزیزم خوبنولی فکر کردم مثل سایت باشه تو گوگل باشه یعنی

اره هم برنامه دارن هم سایتی ان

با ایمیل درست میشه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

چقدر قدیمیییی

اره ولی نی نی سایت قدر ماها رو نمیدونه که 😀 فقط تند تند تعلیق میکنه

کاربر از ما وفادارتر از کجا میخواد پیدا کنه😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲