2777
2789
عنوان

از دوستم متنفرم

321 بازدید | 18 پست

از هم کلاسی دانشگاهم که دوست صمیمی ام بود متنفرم الان باهاش قهرم واقعا تحمل دیدن قیافه و حرف زدنشو ندارم پشیمونم که یکسال عمرم رو با چنین آدم مزخرفی گذروندم. اصلا تا حالا از هیچ آدمی انقد نفرت نداشتم حتی واحد های ترم جدیدم رو جوری برداشتم که با اون تو یه کلاس نیافتم. شما تا حالا چنین تجربه ای داشتین؟

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

دقیقققاا همین الان تاپیک زده بودم

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فقط منم که بعد دوسال بخاطر اینکه از دوستم جدام شبا گریه میکنم خوابشو میبینم مثل آبجی بود برام خیلی دوست دارم اونم منو دوست داره ولی خانوادم نمیزارن باهاش ارتباط داشته باشم 

ببین به مرور یاد میگیری که به هرکس اونقدر بها ندی که یه روزی حالتو اینقدر بد کنه...

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

پس فقط منم که بعد دوسال بخاطر اینکه از دوستم جدام شبا گریه میکنم خوابشو میبینم مثل آبجی بود برام خیل ...

چرا،؟

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

پس فقط منم که بعد دوسال بخاطر اینکه از دوستم جدام شبا گریه میکنم خوابشو میبینم مثل آبجی بود برام خیل ...

نه من واقعا پشیمونم که با چنین آدم پستی دوست بودم حالم ازش به‌م میخوره

تنفر واژه سنگینیه چرا این احساس سنگین رو با خودت حمل میکنی

بخدا که نمیخام این حس باهام باشه من چنین آدمی نیستم که بیخود از کسی متنفر شم اما چیکار کنم که این حس نفرت از دلم بره

بخدا که نمیخام این حس باهام باشه من چنین آدمی نیستم که بیخود از کسی متنفر شم اما چیکار کنم که این حس ...

اول بپذیر و باهاش نجنگ

بعد ببین در وجود تو آیا نقطه ضعفی بود که اون باعث شده این تنفر نشات بگیره یا نه

☆You Have To Stay

واقعا حق گفتی

اشکال نداره تجربه شده برات عزیزم

من داشتم باهاش قطع رابطه کردم برا ی همیشه

منم قطع ارتباط کردم ولی اون چند بار همش اومده که باهاش آشتی کنم زنگ و پیام و حتی بخدا تو دانشگاه التماسم رو کرد دنبالم راه افتاده بود و خواهش می‌کرد که بهش فرصت بدم. چون میدونه کسی جز من تحملشو نداره انقد که من براش خوب بودم و اون نمک نشناس بود. اما حقیقتا دیگه حتی نمیخام روشو ببینم