شیرینی دانمارکی
آرد 350 گرم
مخمر 7گرم
نمک 5گرم
شکر 35گرم
تخم مرغ دو عدد 110گرم
شیر 110 _90گرم
کره 30گرم
زعفرون دم کرده غلیظ 5گرم
وانیل کمی
مواد کرمفیل
شیر ۱/۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد نصف پیمانه
گلاب و وانیل دلخواه
مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم
بعد تخم مرغ و شیر و زعفرون و وانیل اضافه میکنیم و رز میدیم و تا خمیر بکدست بشه و بعد کره رو اضافه میکنیم و خمیر رو باز هم ورز میدیم تا کره جذب بشه یک ساعت به خمیر استراحت میدیم
طبق دستور بالا کرمفیل رو درست میکنیم
بعد استراحت اول پف خمیر رومیگیریم
ده دقیقه دیگ استراحت میدیم و بعد رو سطح پهن میکنیم به فاصلهی ۴تا۶ سانت برش میزنیم و کرمفیل رو اضافه میکنیم و پشت خمیر رو فیکس میکنیم و خمیر رو به اندازه های مساوی برش میزنیم تو سینی میچینیم یک ساعت استراحت داده و رومال شیر و تخم مرغ میزنیم وتو فر داغ 200 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم.