2777
2789

شیرینی دانمارکی

آرد 350 گرم

مخمر 7گرم

نمک 5گرم 

شکر 35گرم 

تخم مرغ دو عدد 110گرم‌

شیر 110 _90گرم 

کره 30گرم‌

زعفرون دم کرده غلیظ 5گرم 

وانیل کمی 

مواد کرمفیل 

شیر ۱/۵ پیمانه 

شکر ۱ پیمانه

آرد نصف پیمانه 

گلاب و وانیل دلخواه

مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم 

بعد تخم مرغ و شیر و زعفرون و وانیل اضافه میکنیم و رز میدیم و تا خمیر بکدست بشه و بعد کره رو اضافه میکنیم و خمیر رو باز هم ورز میدیم تا کره جذب بشه یک ساعت به خمیر استراحت میدیم 

طبق دستور بالا کرمفیل رو درست میکنیم 

بعد استراحت اول پف خمیر رو‌میگیریم 

ده دقیقه دیگ استراحت میدیم و بعد رو سطح پهن میکنیم به فاصله‌ی ۴تا۶ سانت برش میزنیم و کرمفیل رو اضافه میکنیم و پشت خمیر رو فیکس میکنیم و خمیر رو به اندازه های مساوی برش میزنیم تو سینی میچینیم یک ساعت استراحت داده و رومال شیر و تخم مرغ میزنیم وتو فر داغ 200 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم. 

ممنون که هنرتون رو با بقیه به اشتراک میذارید 🙏🌹🌹منم با دستور ماریا قناد که تو سایت تاپیک دارند درست کردم عالی شد 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ممنون که هنرتون رو با بقیه به اشتراک میذارید 🙏🌹🌹منم با دستور ماریا قناد که تو سایت تاپیک دارند در ...

عزیزم با دستور من هم بپزی اصلا خشک نمیشه ها

کنجد بریزی روش عالی میشه 

ضمنن در مورد دمای فر سوال داشتید تو تاپیک های من بپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با دستور من هم بپزی اصلا خشک نمیشه هاکنجد بریزی روش عالی میشه ضمنن در مورد دمای فر سوال داشتید ...

خشک نشده بود اصلأ  اتفاقاً روش کنجد هم زده بودم کنجد رو‌ خیلی دوست دارم روی کیک و بیشتر نون و شیرینی ها میزنم 🌹🌹بازم خیلی ممنونم 🙏🙏🙏اگه سوالی بود میپرسم حتماً ❤️ بادستور شما هم ان شاء الله درست میکنم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

🌹اینم عکسشون 🌹