2789
عنوان

تالار

69 بازدید | 2 پست

نمیدونم من ساعتی از شب و بد موقع پست میزارم 

یا تالار عمومی و اشتباه انتخاب می‌کنم تاپیکهام کم خونده یا جواب داده میشن

بنظرتون کدوم تالار جوابگویی و شراکت نظر بیشتر داره؟؟ 

من دوستای فاب و پایه متاسفانه اینجا ندارم مگر همین مردم برام نظر بزارن.. 

متاسفانه در این برنامه هم بشدت خصمانه با درخواست دوستی دادن برخورد میشه و بد رفتاری وگرنه اینطور آدم دوستان پایه داشت که در نظرات همراهی و کمک یکدیگر کنن البته من همه دوستیا و کلا رد نمیکنم و فقط متاسفانه یکی چون تازه وارد بودم به اشتباه دستم خورد رد کردم.. ولی اگه آدمهای بی حاشیه و پایه وجود دارن که فقط قصدشون دوستی در همراهی نظرات و شراکت سالم نظره حتما درخواست بدند که بپذیرم و من هم حتما در نظرات و تاپیکهاشون پایه خواهم بود و کاملا شخصیت محترمانه دارم و برخورد محترمانه خواهم کرد در تاپیکهای دوستانم 

خداوند همه را از بیماران روحی روانی فمنیستی که به ناحق گزارش میکنند حفظ کند، خصوصا مریضان عقده ای که حتی در حد یک سگ یا حیوان پارس نمیکنند نمیگن از تاپیک و قلمروعم برو نظر نده فقط مریض هار پاچه میگیرند و گزارش زدن! :/ (خدایی که انسانم آرزوست)

چرا باید درخواست بدن همینجا بگید

آره بگند که بهتر ولی کلا فقط 2 نفر نظر دادن نه بیشتر من تازه واردم هیچ دوست فاب و پایه ندارم که از سر شناخت نظر بدند

و منظور این بود ایده کسی که خلاق بود درخواست بده که بیشتر بتونم از ایده و خلاقیت‌هاش استفاده ببریم

خداوند همه را از بیماران روحی روانی فمنیستی که به ناحق گزارش میکنند حفظ کند، خصوصا مریضان عقده ای که حتی در حد یک سگ یا حیوان پارس نمیکنند نمیگن از تاپیک و قلمروعم برو نظر نده فقط مریض هار پاچه میگیرند و گزارش زدن! :/ (خدایی که انسانم آرزوست)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: