2777
2789

قیمت هر گرم طلای خام +۷٪ میشه طلای شکسته

سکه پارسیان هم با قیمت روز طلا حساب میشه ولی یه ۱۰۰ تومن اینا اضافه میگیرن

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

سکه پارسیان یه پول ضرب بهش اضافه میشه که تو گرم بالا کمتر به چشم میاد.

طلای شکسته با ۷ درصد کارمزد مغازه و ۱۰ درصد مالیات محاسبه میشه.بعضی از فروشنده ها ۱۰ درصد را حساب نمیکند اگر موقع کسادی بازار بخری با تنها ۳ درصد هم گیرت میاد ولی الان فکر نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پازسیان سود رو داره ۷درصد ولی بعضی ها کمتر میگیرن 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
قیمت هر گرم طلای خام +۷٪ میشه طلای شکستهسکه پارسیان هم با قیمت روز طلا حساب میشه ولی یه ۱۰۰ تومن این ...

طلای شکسته اگه بگرده تا دو درصد هم میدن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
۱۲تومن

اگر بیشتر از دو سال می خوای نگه داری بهتره طلای دست دوم بگیری(بدون اجرت) که استفاده هم بکنی که با ۱۲ تومن یه پلاک کوچک میشه گرفت و سود خودش را میکنه ولی اگر بفکر فروش کمتر از یکسال هستی طلا  نخر بلکه ارز بخر . 

در ضمن یه راه دیگه پس انداز بورس طلا یا سایت های مجازی طلاست مثل دیجی. کالا که کارمزد خیلی کمتری دارند.

طلای شکسته اگه بگرده تا دو درصد هم میدن

اصولا با ۷٪ ولی بله اگه بگردن شاید با درصد پایین هم پیدا کنن.

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: