بنظرتون میشه با کسی ازدواج کنی همه داداش هااش اوضاع مالی شون اوکی باشه ولی برا من ک میخوام ازدواج کنم با فرزند آخری چون معلم هست درآمدی نداره . شما بودین چ تصمیمی میگرفتید؟؟؟
اینم بگم خانواده ش اوضاع مالی بدی ندارن ولی برام عجیبه ک چرا براش خونه نمیگیرن .با اینکه همه کاره خونشون هست . چقد دارم حرص میخورم بخاطر این ک ارثی ک داشته به همه شون داده به جز فرزند آخریه🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا انتظار آرامش نداشته باش وقتی از الان داری اینطوری فکر میکنی
برادراش داشته باشن
مگه قراره توی خانواده هممممه ی بچه ها در یک سطح باشن ؟؟
چرا فکر میکنی به اخری ارث نرسه ؟؟
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
واقعا انتظار آرامش نداشته باش وقتی از الان داری اینطوری فکر میکنی برادراش داشته باشن مگه قراره توی ...
الان ۳۰سالشه خب کی میخوان بهش بدن . خانواده ش هم میدونن میخواد ازواج کنه ولی هیچ توجهی نمیکنن بهش ک حمایتش کنن حرصم از اینه چرا باید همه کاره خونوادش باشه ولی از طرف اونا هیچ حمایتی نشه
اگه از الان داری حرص میخوری زنش نشو چون هم فردا باید بری خونه اجاره ای هم بی پولی بکشی هم چشم ت بیفت ...
حرصم از اینه که چرا باید به بچه های دیگه ش بده ک ازشون دوره اصلا طرف خانوادشون نمیان ولی به این ک همه کاره خونشونه نده ک وقت ازدواجش هست و جالب اینه خانواده میدونه میخواد ازدواج کنه ولی شرایطش رو نداره خودشون رو به ندونستن میزنن😐
الان ۳۰سالشه خب کی میخوان بهش بدن . خانواده ش هم میدونن میخواد ازواج کنه ولی هیچ توجهی نمیکنن بهش ک ...
خانواده تا یه مرحله ای باید بچه رو ساپورت کنه
نمیشه لقمه جویده شده بزاره دهنش
قرار بود برای همه ی بچه هاش اینطور بریز و بپاش کنه که نمیتونستن برای خودشون زندگی درست کنن.
خودش همت کنه زندگی تشکیل بده شما هم همراهیش کن
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)