2777
2789

توی زمستون چون روستا هستیم کار خیلی کمه بابام کارگر کشاورزی از اول بهار کارش شروع میشه برج سه م چهار نزدیک به چهل میلیون چک دارن الان ماشینمون خراب شده ۱۷میلیون بماند قرض های خورد چیکار کنم اینقدر غصشونو میخورم بابام با اینکه سنی ندارع نصبت به آدمای دورش خیلی پیر شده مامانم خیلی غصه میخوره دعا کنید ما کسی رو نداریم که معجزه شه

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یه حرکتی بزن خودت، معجزه گنده معمولا رخ نمیده

باید یه قدمی برداری

تو روستا هستی محصولاتی درست کن و آنلاین تو اینستا بفروش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب یه حرکتی بزن خودت، معجزه گنده معمولا رخ نمیدهباید یه قدمی برداریتو روستا هستی محصولاتی درست کن و ...

همه اینا رفتم کسی حمایت نمیکنه همش روی دستم میمونه😅

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚
همه اینا رفتم کسی حمایت نمیکنه همش روی دستم میمونه😅

درست میشه 

همه تلاشتو بکن برای ساختن زندگیتون و هیچوقت بیکار نشین

من شکر خدا بالاخره بعد اون همه سال تلاش نتیجشو دیدم و خدا در ها رو برام باز کرد، برای تو هم میشه حتما مطمئن باش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊