2777
2789
عنوان

حتما همه شرکت کنید و مطالعه

61 بازدید | 4 پست

دوستان من با هوش مصنوعی کار میکنم و خیلی چیزها ساختمو امتحان کردم.. آنقدر که مغزم خط نمیده در چه موضوعی متن بزنم و تصویر سازی کنم 

دوس دارم از انگیزه و ایده شماها استفاده کنم 

ممکنه هر کاربری یک یا چند متن بنویسه و من از هوش مصنوعی همون ایده هارو بخوام

ممنونتون میشم

دوس دارم بهترین ایده پردازان داخل تاپیک بهم درخواست دوستی بدند تا از ایده های بیشتری ازشون استفاده کنم. .. چون مغزهای ایده پرداز خاص ترینها ایده میکنن

اگر باور های تخیلی در کودکی واقعی بودن دنیا چه شکلی میشد؟

مثلا اینکه بچه ها رو لک لک ها میارن 

یا من خودم بچه بودم فکر میکردم کوه ها ار بستنی شکلاتی ساخته شدن 

یا اینکه فکر می‌کردیم عروسکامون در غیاب ما باهم حرف میزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده ساخت جورابی که سوراخ نشه

جالبه... 

اما منظور توصیفیه که برداشت الگو ساختاری ماو اختراع نداشته باشه.. چون هوش مصنوعی هنوز به مرحله اختراع نرسیده بیشتر توصیفی با چیزهاییکه وجود داره عمل میکنه

اگر باور های تخیلی در کودکی واقعی بودن دنیا چه شکلی میشد؟مثلا اینکه بچه ها رو لک لک ها میارن یا من خ ...

بعد دیدن هنسل گرتل درست گفته باشم و آلیس در سرزمین عجایب خودمم تا حدودی این تصورات رو خیلی داشتم مثل کودکیا شخصیت فلابجک در مورد جزیره آبنباتی