2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت شنید گفت اینو 

چرا خودکشی کرده اون بچه چندسالشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خواهرت شنید گفت اینو چرا خودکشی کرده اون بچه چندسالشه

۱۲ سالشه اره با مامانم رفته بود مغازه اونجا شنیده با مادرش دعواش میشع بهش میگه خودم رو میکشم مامانش هم میگه بکش ببینم و خودش رو از طبقه ی سوم میندازه پایین

کی بوده

یه دختر بچه ی ۱۲ ساله با مامانش دعوا کرده گفته خودمو میکشم و مامانش هم گفته بکش و خودش رو از طبقه سون پرت کرده

الان خواهرم اینو شنیده میگه خب مامانش گفته دیگه یعنی الان خوشحاله؟

گفتم نه دیوونه مامانش نمیدونسته که واقعی این کاررو میکنه

چقدر باید مواظب حرف زدنمون یا نسل جدید باشیم

چقدر بد اولین بار بودمحل ما این اتفاق می افته اونم برای یه دختر بچه۱۲ساله

ایشالا اخرین مورد باشه .....  ولی من  زیاد دیدم  حتا نزدیکانم   واین یه غمه تمام نشدنیه ...مرگ طبیعی تحملش راحت تره

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((