2777
2789
عنوان

شده فراموشی بگیرید😐🥹

90 بازدید | 14 پست

من امروز رمز گوشیمو یادم رفته بود هرکاری میکردم یادم نمیومد شوهرم غروب اومد برام رمز گوشیمو زد🤔🥺🥺🥺

شیر اشپزخونه مون نور داره کلی باهش کلنجار رفتم تا دونستم از کجا روشن میشه الان دونستم دکمه داره حالا دکمش جلو چشممه ها😐🥺🥺🥺

چقدر روزه بدی بود

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره کمخون نیستی ؟من شدیدا کمخونم مثلا یکی بهم کفت برو یه چیزی بیار یادم رفت فرداش یادم اومد خیلی ضای ...

نه تازه ازمایش دادم اصلا کمخون نیستم و مدام فولیک اسید مصرف میکنم.هیچ وقت اینطوری نبودم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

و منی که چند شب پیش الگوی گوشیمو عوض کردم فرداش یادم رفت گوشیم فلش شد 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
و منی که چند شب پیش الگوی گوشیمو عوض کردم فرداش یادم رفت گوشیم فلش شد

حالا شما شبش عوض کرده بودید طبیعیه یادتون بره من گوشیمو تیر ماه گرفتم رمزشو یادم رفته بود با اثر انگشتم باز نمیشد

حالا شما شبش عوض کرده بودید طبیعیه یادتون بره من گوشیمو تیر ماه گرفتم رمزشو یادم رفته بود با اثر انگ ...

درسته !

اگ‌ خدای نکرده ادامه داشت حتما برید دکتر 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
درسته !اگ‌ خدای نکرده ادامه داشت حتما برید دکتر

حتما میرم .مرسی گلم

حتما میرم .مرسی گلم

خواهش میکنم 🙏

فک میکنم منیزیم خیلی مهمه قبل خواب بخورید حتما

حتما امتحانش میکنم.

امروز اتفاقی اینطور شده بودم

حتما امتحانش میکنم.امروز اتفاقی اینطور شده بودم

من زیاد این‌طوری میشم مثلا یه بار شمارمو اشتباه زدم شارژ رفت واسه کس دیگه حرفام یاذم میره استرسم خیلی موثره تا امروز یه روز بدون استرس نبودم 

من زیاد این‌طوری میشم مثلا یه بار شمارمو اشتباه زدم شارژ رفت واسه کس دیگه حرفام یاذم میره استرسم خیل ...

تو دوماه اخیر خیلی بحث و استرس داشتم.و اینکه از شنبه از صبح تا غروب تو خونه تنها بودم.

قطعا تاثیر اون استرس هاست

اره پس همونه من از بچگیم همیشه استرس داشتم الان همش فراموشی دارم

عزیزم.سعی کنیم از خودمون دورش کنیم هرچند که بعضی اوقات نمیشه.

امیدوارم روزهای بدون استرسی رو در پیش رو داشته باشیم❤️❤️