2777
2789
عنوان

مختص پسرها و مردان نی نی سایت

154 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گرامی پسرها و مردهای نی نی سایت این تاپیک رو به عشق خودتون زدم دور هم چت گپی زده باشیم و همه همجنس ها دور هم جم بشیم موضوعی شروع کنیم و بحرفیم موضوعات علمی یا هر چی ذهنتون میرسه حتما همه مردها پسرها وارد تاپیک بشید لطفا هم آشنا بشیم هم گپی علمی و حرف دل زدن.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهتونه؟؟؟

خب خوشبختانه طبق قوانین نی نی سایت آقایان هم حق حضور و ساخت اکانت دارن.. فرهنگ سازی خوبیه، و ما هم به قانون کاملا احترام میزاریم و پیرو قوانینیم

خب خوشبختانه طبق قوانین نی نی سایت آقایان هم حق حضور و ساخت اکانت دارن.. فرهنگ سازی خوبیه، و ما هم ب ...

بله .ولی هر موقع یه تاپیک زدیم در هر موردی. ۵ تا اقا اومدن و تقاصای دوستی دادن.

این یعنی چی  به نظره شما؟ در حالی که اون تاپیک مثلا در مورد مادرشوهر یا شوهرمون بوده و میدونن متاهلیم🫥

یاشاسین آذربایجان💓✌

لا

پس این تاپیک چیکار میکنی... مختص آقایان زده!!! 

:/

میلیونها تاپیک خانوم وجود داره ببینید چند ماهگی هستید یا حامله اید یا نه اتفاقا خیلی مطالب کمکی هم براتون داره خود نی نی سایت حتما مطالعه کنید کمکتون میکنه

بله .ولی هر موقع یه تاپیک زدیم در هر موردی. ۵ تا اقا اومدن و تقاصای دوستی دادن.این یعنی چی به نظره ...

فکر کنم شما از جامعه ایران و بیرون و اینستا بی خبرید... ایران خیلی خیلی تغییر کرده.. دیگه این حرفها 5 پیش جا نداشت و روابط  همه نوعی دیگه عجیب بنظر نمیاد.. 

البته اینا بمن ربط نداره وارد سیاست و اجتماع نمیشم و نخواهم شد... 

خوشبختانه که خودم اینطور نیستم و از هیچ زن و دختری نه رابطه کردم نه سواستفاده.. حتی چشمی چه برسه باقیش و همینکه خودم هستم برام مهمتر از هر چیزه و زیر پوست جامعه و رفتار مردم منو تغییر نمیده چون خودم هستم و اونا هم بلاخره اشتباه کردن البته خیلی اکانتا دخترونه زنونه هم که بارداری دارن پسر هستن نه دختر اینجا.. من چون مرد هستم راحت میفهمم تشخیص میدیدم داخل این برنامه زن نما هستن تا حدودی و مردها هم زیادن فقط صداشون در نمیاد و حق هم دارن چون خیلی خصمانه و شبه فمنیستی سریع رفتار میکنن بعضی زن و دخترها حتی پسرهای دختر نما هم قاطی میشن تا بقیه شک نکنن مرد هستن در اکانت زن 😁

مزاحمم ؟ بغض راه گلویم را گرفته است

بازم تیکست یا واقعی... من یکم در تشخیص تیکه یا حرف واقعی همیشه می مونم... 

وگرنه نه هیچکس برای من مزاحم نیست.. من کلا از در دوستی وارد میشم به مردم

برای همین برای همجنس هام تاپیکی گذاشتم تا خیلی صمیمی بشیم و هر حرفی درد دلی داشتن روی من حساب کنند و اگر با حرف زدن کمی خاطرشون بهتر میشه با هم حرف بزنیم