2777
2789

هرکی این تایپیکمو میبینه و جواب میده براش صلوات میفرستم و ازش خواهش دارم برا منم صلوات بفرسته که شدیدا نیاز دارم..میگن دعا در حق دیگران میگیره،دعا میکنم به حاجتاتون برسید بحق این شب عزیز..شمام برا من دعا کنید عاجزانه خواهش میکنم🤍

🤍

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

صلوات گفتم برات برا خوشبختی دخترم صلوات بفرست لطفا 

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

از ته دلم برات آرزوی خوشبختی میکنم🤍انقدر خوشبخت شی که خنده به لبهای زیبای خانوادت بیاد🤍😔برات صلوات فرستادم.

🤍

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وال مح ...

مرسی عزیزم.اللهم صل علی محمد وآل محمد🤍انشالله که دخترت خوشبخته خوشبخت شه و حال دلش خوب باشه🤍

🤍

اللهم صل علی محمد و آل محمد😔💔حاجت روا بشی🤍ممنونم ازت که برام صلوات فرستادی🤍😔

قربونت برم ان شاء الله زندگیت غرق نور خدا باشه 🥺😍❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)