عزیزان من سالن زیبایی زدم با مدرک ارایش پیرایش همه چی در حد پایه بلدم و ناخن هم لاین پودر و یاد گرفتم الآنم رفتم لوازم تاتو خریدم صورت ولی صفر شدم نتونستم آموزش ببینم پولم ته کشید راهنمایی کنید لطفاً چجوری موفق شم سالنمو و چجوری راه بندازم باید هم دوره شنیون برم هم میکاپ هم تروخدا کمکم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیشنهادم اینه که فعلا بصورت درصدی یا کرایه ای با شینیون کار و میکاپ کار و ناخن کار همکاری کنی تو سالنت تا هم جا بیفتی
هم فرصت آموزش داشته باشی
اگه نمیتونی اینکارو بکنی یه نفر که یکم کاربلد هست بیار کنار خودت
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…