2777
2789

پیش دبستانی هستم 

۲۵ نفر شاگرد دارم که خیلی شلوغ هستن فقط کلاس من اینجوری هست 

هر روز یه مشکل پیش میاد تو کلاس من مدیر اصلا راضی نیست از من 

چیکار کنم ؟

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب درد اینکار نمیخوری

این چه حرفیه میزنید ؟ نمی‌تونید راهکار بدید زخم زبون نزنید آدمو ناامید نکنید .. عجبا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

طرحای تشویقی بذار 

مثلا رو یه مقوا اسم همشونو بنویس 

بعد قرار بذار آخر هر کلاس هر کی آروم و حرف گوش کن بود بر چسب میزنی براش 

آخر روز برا کسایی که برچسب بیش تری داشتن تشویقشون 

کن

آخر هفته یه هدیه جزیی بگیر

با همکارات مشورت کن ببین اونا چه ترفند هایی استفاده میکنن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نظار مدیر بفهمه خوباز کجا میفهمه؟

مثلاً امروز دو تا دختر کتک کاری کردن هر دو به مامانشون گفتن و..منم مشغول آروم کردن پسرا بودم

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿