2777
2789

عزیزان من اولین بارمه میخوام نماز شب بخونم بلد نیستم

بعد نماز وتر اون ذکر های اخرش هرکاری کردم حفظ نشدم

میشه از رو گوشی بخونم؟بذارم کنار دستم ب اون ذکر ها که رسیدم از رو گوشی بخونم؟؟بنظرتون ارزشی داره اینجوری؟قبدل میشه؟

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه چهار روز با گوشی خوندم بعدش حفظ شدم 

خیلی آسونه ها اول چهل نفر استغفار و دعا 

بعد ۷۰تا استغفارالله ربی واتوب الیه

بعد هفت بار هذا مقام العاذ 

آخر هم ۳۰۰بار العفو

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

حقیقتا منم چون بلد نبودم اول با دو رکعت دکتر عزیزی شروع کردم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
همش اسونه هاولی نماز وتر با اینکه یک رکته ذکرهاش سختهمخصوصا که باید تکرار بشه واسه اون

چند بار بخونی اکی میشی و حفظ  .  قبول باشه .

التماس دعا 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من سه چهار روز با گوشی خوندم بعدش حفظ شدم خیلی آسونه ها اول چهل نفر استغفار و دعا بعد ۷۰تا استغفارال ...

بخدا الان که باز گفتی دیدم نمیشه حفظ شد🤕🤣

شما یاد گرفتز بنظرت اسون میاد

عزیز دلی ممنونلایق باشم حتمآ 🌺

ممنونم خیر ببینی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بخدا الان که باز گفتی دیدم نمیشه حفظ شد🤕🤣شما یاد گرفتز بنظرت اسون میاد

اولش سخته منم فکر میکردم یاد نمیگیرم الان بدون تسبیح هم میتونم ذکر ها رو بگم 

الان نیم ساعت قبل اذان بلند میشم شفع و وتر میخونم قبلاً همین وتر نیم ساعت طول می‌کشید 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اولش سخته منم فکر میکردم یاد نمیگیرم الان بدون تسبیح هم میتونم ذکر ها رو بگم الان نیم ساعت قبل اذان ...

اره خیلی سخته

من تازه منتظرم نیمه شب شرعی بشه بشینم بخونم

میگن قبل اذان صبح خیلی ثواب داره،خوشا بحالت

اره خیلی سختهمن تازه منتظرم نیمه شب شرعی بشه بشینم بخونممیگن قبل اذان صبح خیلی ثواب داره،خوشا بحالت

همچین خوشابحالم نیست بعد یک سال خوندن نماز شب تازه یک ماه اراده کردم قبل اذان بیدار بشم خیلی تنبل بودم 

شما هم کم کم براتون آسون میشه قبل اذان هم بیدار می‌شد😃

همچین خوشابحالم نیست بعد یک سال خوندن نماز شب تازه یک ماه اراده کردم قبل اذان بیدار بشم خیلی تنبل بو ...

عزیزم🤩ان شاءالله منم مثل شما برام اسون باشه

حاجت روا باشید