2777
2789

خانومایی تپل واونایی ک درشت هستن لطفا بگن چجوری تیپ میزنن که خوشتیپ به نظر برسن ازکجاها خرید میکنن.  لطفا بگیر ایده بگیرم من سایزم ۵۰ یا۵۲ هس هرچه میگردم پالتو شیک یا لباس مورد نظرم نمیتونم پیدا کنم  هرچه میپوشم بهم نمیاد همش حس میکنم شلخته ام

همه لباس خوشکلا مال اندامی هاس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که باردارم نمیتونم بعد زایمانم لاغرکردن سخته اما میبینم خانومایی ک هم تپل ان هم شیک

بایدبری جاهایی که سایزبزرگ میفروشن 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

نمیشه بدی خیاط؟

نمیدونم چه پارچه یی بگیرم ازکجا بگیرم بعدم خیاط ها خیلی گرون میدوزن مثلا یه پالتو رو دوتومن 

که واقعا توانم نمیرسه هم پارچه بگیرم هم دوتومن پول خیاط بدم

نمیدونم چه پارچه یی بگیرم ازکجا بگیرم بعدم خیاط ها خیلی گرون میدوزن مثلا یه پالتو رو دوتومن که واقعا ...

نمیدونم خب من دیدم تن تپل ها چیزای شیک گفتم شاید خیاط میدوزه براشون طرح دلخواهشونو

این کاربری تعطیله ......

نه اصلأ زیاد ربطی به اندام نداره 

ما یه همسایه داریم قدش ۱۵۰ اینا وزنش ۹۰ کیلو ۱۰۰ کیلو 

یه تیپایی میزنه یه تیپایی میزنه کوتاه و بلند عااااالی همیشه ادکلن داره موهاش مرتب کفشاش تمیز 

حالا من یه پالتو دارم تا نپوسه نمیندازم بره 😅 

البته هیچ وقت نخواستم جاش باشم

فعلا که باردارم نمیتونم بعد زایمانم لاغرکردن سخته اما میبینم خانومایی ک هم تپل ان هم شیک

بعد زایمان بچه رو خودت شیر بده سریع لاغر میشی ....من موقع زایمان 95کیلو بودم الان بچم یکسالشه 70کیلوام.

بایدبری جاهایی که سایزبزرگ میفروشن

توشهرما نداره فروشگاه سایز بزرگ. توتهران هس ک راهش دوره انترنتی نمیتونم اعتماد کنم چون تاحالا ازشون خرید نداشتم

بعد زایمان بچه رو خودت شیر بده سریع لاغر میشی ....من موقع زایمان 95کیلو بودم الان بچم یکسالشه 70کیلو ...

منم امروز بچم یکسالش شده  شیر خودمو دادم اما لاغر نشدم فقطدوکیلو کم کردم  تازه بازم باردارم

توشهرما نداره فروشگاه سایز بزرگ. توتهران هس ک راهش دوره انترنتی نمیتونم اعتماد کنم چون تاحالا ازشون ...

پس بایدمدل بدی بدوزن برات ولی توبارداری کلاهیچی به آدم نمیاد

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

نه اصلأ زیاد ربطی به اندام نداره ما یه همسایه داریم قدش ۱۵۰ اینا وزنش ۹۰ کیلو ۱۰۰ کیلو یه تیپایی میز ...

به همسایتون بگو ازکجا میخره لباس هاشو  مثلا پالتو ها ولباس های زمستانی ک خیلی سخت پیدا میشه