2777
2789
عنوان

برام دعا میکنید

82 بازدید | 5 پست

بچه ها خیلی گرفتارم من مادرم مدت زیادی نیست فوت کرده بعد بابام اذیتم میکنه ادم درستی نیست .داداشمم معتاد . تو خونه از همه جهت تحت فشارم کسی رو هم ندارم دعا کنید زندگیم از این وضع در بیاد امسال کنکور دارم تا الان همه چی بهم ریخته بوده خیلی دعا کنید من از این وضع در بیام تروخدا میگن دعای شماها میگیره لطفا 🥲🥲

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

انشالله همون طور که حضرت یوسف و از چاه نجات داد و عزیز مصرش کرد عاقبت بخیر و خوشبخت بشی

عزیز دلمی امیدوارم روز بد نبینی 🫂❤️

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحشون شاد🥺❤️

برات ۵ تا صلوات فرستادم قشنگم ان شاء الله خدا زندگیتو غرق نور و آرامش کنه😍❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

روحشون شاد🥺❤️برات ۵ تا صلوات فرستادم قشنگم ان شاء الله خدا زندگیتو غرق نور و آرامش کنه😍❤️❤️

خیلی ممنونم عزیزم 🫂❤️

خدا عزیزانتون رو براتون نگه دارهذ

خیلی ممنونم عزیزم 🫂❤️خدا عزیزانتون رو براتون نگه دارهذ

فدات شم عزیزم ممنونم😍😍❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)