2777
2789

ازهرنظر زندگیم بهم ریخته طوری ک تمرکز روهیچی ندارم ن خواب ن خوراک داعون شدم اگر معجزه شده بهم بگین چون شرایط اونقدربد امیدی نمیبینم

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا به مو رسید ولی پاره نشد در بدترین وسیاهترین حالت ممکنه بودم

ازهرنظر زندگیم داعون خانواده ای ک ارامش ندارم ازدسشون  شوهرم ک زندگیم ب اخرش رسیده درمونده شدم

23 سال گرفتار بودم معجزه شد

کل عمرم پرازمشکل بوده واقعا نیازدارم زندگیم ی تکون اساسی بخوره کم اوردم وواقعا موندم چکارکنم دقیقا ب جایی رسیدم ک تنها پناهم خداست 

نگران نباش یه جوری عوض میشه وتو می مونی که چطوری شد

زندگیم باشوهرم بهم ریخته خانواده ای ک دیگ تحملشون ندارم شوهری ک رهام کرده ومیگ جدابشیم درمونده شدم برام دعا کنید واقعا کم اوردم🙏🏻

[QUOTE=370846463]زندگیم باشوهرم بهم ریخته خانواده ای ک دیگ تحملشون ندارم شوهری ک رهام کرده ومیگ جداب ...

طلاق نگرفتیم ولی پافشاری میکنه واسه طلاق بخاطر یسری رفتارا ک گفتم خودشو اصلاح کنه نخواست ک مسئولیت زندگیشو ب عهده بگیره راحت منو رهاکرده بخاطرحرفایی ک خانوادش توگوشش میخونن

طلاق نگرفتیم ولی پافشاری میکنه واسه طلاق بخاطر یسری رفتارا ک گفتم خودشو اصلاح کنه نخواست ک مسئولیت ز ...

نه عزیزم اون بخاطر تو نبوده بخاطر راحتی خودش و فرار از مسئولیت اینکارو کرده .طفلی تو که گرفتار همچین ادمی شدی

نه عزیزم اون بخاطر تو نبوده بخاطر راحتی خودش و فرار از مسئولیت اینکارو کرده .طفلی تو که گرفتار همچین ...

دقیقا نمیخوادمسئولیت منواین زندگی رو ب عهده بگیره دوسال ولی هیچ تکونی نخورد