2777
2789
عنوان

هستن واقعا کسایی که بعد 5 یا 4سال از ازدواج بچه نخان

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵ سال ازدواج کردم تا پارسال نمیخواستیم

الان باردارم

نه شما به اونا کار داشته باش و بپرس، نه زندگی شما به اونا ربط داره. هرکس صلاح خودش و بهتر میدونه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هشت سال بعد از ازدواج اوردم قبلش نمیخواستم الانم دیگه نمیارم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بله من ۵سال نخواستم و وقتی باردارشدم هم ناخواسته بود مشکلی از لحاظ مالی هم نداریم خداروشکر بابت وجود پسرم خداروشکر میکنم ولی اگر برگردم عقب قطعا جلوگیری سفت و سختری میکردم چون بچه واقعا زندگی آدم رو زیر رو میکنه خیلی سخته 

آره من

البته میخواستم

خیلی زود، از اوایل ازدواج

ولی شوهرم مخالفت کرد، پدرم ناغافل فوت شدن و حسرت به دل نوه رفتن

الان التماس میکنه از وجود نکبتش حامله بشم ولی مخالفم

طلاق نمیده، اگه تا باباش نمیره طلاقم نداد انشاا.. بعد مرگ باباش براش یه بچه میارم به شرطی که بعد زایمان طلاقم بده و بچه‌ش رو برداره و بره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

خب بنظر من دسته دوم عاقل تر از دسته اولن دسته اول همه زندگیشون رو احساستشونه و بنظرم چیزی هم از زندگی نمیفهمن 

آدما بخان همو بشناسن کیف کنن حداقل سه سال طول می‌کشه 

حالا تا تصمیم بگیرن و بخوان براش پس انداز کنن و به خودشون برسن دو سال هم روش میشه پنج سال تازه اون موقع میتونن اقدام کنن 🥃 هدف ازدواج همه هم صرفا بچه دار شدن نیست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

شاید مشکل دارن شاید دوست ندارن 

وقتی اطرافیان به من میگن چرا نمیاری بیار و... دلم میخواد خفه شون کنم 

آخه به شما چههههه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )