2777
2789
عنوان

بیاید ی چی بگید به خودم بیام رژیم بگیرممم خسته ام از چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست

عبدیان دایت برای لاغری خیلی خوبه
اینو بهت بگم که سخت نگیر دنیا دو روزه و تو حتی اگه از امروز شروع به لاغر شدن کنی دست کم دو سال تا وزن ایده آلت فاصله داری نزار این تایمایی که چاقی زندگی نکنی کیف کن لذت ببر چاقی هم در کنارش یواش کم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۷۳ ام عزیزم ۷۵ بودم اگه میخوای ده کیلو تا عید کم کنی باید کالری تا ۱۰۰۰ تا بخوری اما آروم آروم پیش ب ...

منم رژیمم سعی کن موقع گرسنکی سبزیجات بخور 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

منم تا دیروز خیلی میخوردم دکتر ورزش همچی میرفتم ولی وسطا ول میکردم

ولی از دیروز یکم ب خودم اومدم 

قرص باریج زیره و لیمو دارم صبحام بعد صبونه ی قرص میخورم اسمشو نمیدونم اینارو دکترم داده بود داشتم تو خونه

انقد اشتهامو میبینده مثلا ناهار خوردم دیگ هیچی تاالان نخوردم دستم سمت هله هوله نمیره یا صبحونه خوردم تا ساعت ۱ هیچی نخوردم دیگ 

عوضش در روز دوتا س تا میوه میخورم غذامم دوکفگیر همچی اندازه به خودم گفتم باید لاغر بشم همش ب خودم میگم من تا تابستون خیلی لاغر میشم به خودت انگیزه بده چاقی اصلا خوب نبست لامصب تنبلی تخمدان تیرویید قند همچیو بهم میزنه 

در طول روز من خیلی پیاده روی دارم حتما فعالیت داشته باش 

ببینم بااین وضعیت چطور پیش میرم ولی خیلی حس خوبی دارم راضیم از خودم 

کالری شماری اصلا بلد نیستم اما فست گرفتم خوب هم بود اما اصلا اراده ندارم نمی‌دونم چیکار کنم دیگه

عزیزم منم اضافه وزن دارم پارسال ۱۲ کیلو کم کردم فقطم با کم خوری 

همه چی میخوردم فقط کم

⛔ ببین برا لاغری باید اول رو ذهنت کار کنی تا از غذا و شیرینی تا حدودی بدت بیاد و وقتی میبینی خوراکی دلت نخواد باید  اول باید تو ذهنت خودتو لاغر تصور کنی تا انگیزه بگیری⛔

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
منم تا دیروز خیلی میخوردم دکتر ورزش همچی میرفتم ولی وسطا ول میکردمولی از دیروز یکم ب خودم اومدم قرص ...

عزیزم میشه عکس قرصاتو بذاری؟

هر دوتاشو دکتر برات نوشت؟

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
عزیزم منم اضافه وزن دارم پارسال ۱۲ کیلو کم کردم فقطم با کم خوری همه چی میخوردم فقط کم⛔ ببین برا لاغر ...

همین اصلا اراده ندارم. رو ذهنم و رژیم

مرسی  از راهنماییت ایشالا که بتونم