2777
2789

کم کم لاغر نشو یهو فشار نیار به خودت من خودم ۸ کیلو اضافه وزن دارم کالری شماری گرفتم آروم اروم پیش میرم هفته ای نیم الی ۸۰۰ گرم کم میکنم راضی ام تا برسم به وزن دلخواهم ۶۸ الان ۷۲ و ۹۰۰ هستم ۷۵ بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم لاغر نشو یهو فشار نیار به خودت من خودم ۸ کیلو اضافه وزن دارم کالری شماری گرفتم آروم اروم پیش م ...

کالری شماری اصلا بلد نیستم اما فست گرفتم خوب هم بود اما اصلا اراده ندارم نمی‌دونم چیکار کنم دیگه

روحیه ات خسته اس

اما به این فکر کن

تویه روز یک دختر شاد وشیطوون وپرجنب وجوشی بودی که برق چشمات دل تمام آدما رو میبرد

پاشو حداقل به خاطر حال خودت

روحتو درمان کن

به خودت عشق وآرامش بده

حس خوب بده

راه برو

آهنگ شاد فقط شاد گوش بده

قبل از خواب ۳تنفس شکمی بگیر

کتاب مثل عقاب باشیم بخوون

هرروز شکرگزاری بنویس،ماساژ سروپیشوونی با روغن بده

پشت گوش

نرمش اون دراز شده بگیر

خودتو بغل کن

دست خودتو بگیر ببر اون هدیه ای که توبچگی دلت میخواست بخر

حالت خووب میشه

به لاغرشدن اصلا فکر نکن

استرس باعث افزایش وزن میشود

ریلکس باش

اسپند وشمع یادت نره❤️

هَمہ چے به وَقتِش قَشَنگہ . . !🌓 ‌ ️

روحیه ات خسته اساما به این فکر کنتویه روز یک دختر شاد وشیطوون وپرجنب وجوشی بودی که برق چشمات دل تمام ...

مرسی عزیز دلمممم چه حس خوبی گرفتم 

تصمیم دارم برنامه روزانه بنویسم هر روز و روتین انجام بدم که عادت بشه برام ب اضافه شکر گذاری فکر کنم اینجوری حسم به خودم بهتر بشه خیلی خیلی لطف کردی ایشالا که بتونم رژیم هم بگیرممم ♥️♥️♥️

مرسی عزیز دلمممم چه حس خوبی گرفتم تصمیم دارم برنامه روزانه بنویسم هر روز و روتین انجام بدم که عادت ب ...

من فقط دوست دارم حالت روحی ات خوب بشه

الهی وجودت سراسر آرامش بشه

یادت نره ازتو تو این دنیا فقط یکیه😘😘🥺

مراقبت کن نازنینم😘😘😘❤️❤️❤️❤️

بهترینهارو از خداوند منان برای شما خواهان وخواستارم🤗😍😘

هَمہ چے به وَقتِش قَشَنگہ . . !🌓 ‌ ️

کالری شماری اصلا بلد نیستم اما فست گرفتم خوب هم بود اما اصلا اراده ندارم نمی‌دونم چیکار کنم دیگه

برنامه زیره رو نصب کن هر چی میخوری کالری شد بنویس مثلا یه تخم مرغ آبپز ۷۸ تا کالری داره یه نون لواش کامل ۲۳۰ کالری داره من ۱۳۸۰ تا مجازم هر چی میخورم در همین محدوده ست چند کیلویی قدت چنده؟

من فقط دوست دارم حالت روحی ات خوب بشهالهی وجودت سراسر آرامش بشهیادت نره ازتو تو این دنیا فقط یکیه😘� ...

عزیز دلی خوش قلبم همیشه همینجوری بمون تو ام چون باعث میشی آدما حس خوبی بگیرن🌻💕

برنامه زیره رو نصب کن هر چی میخوری کالری شد بنویس مثلا یه تخم مرغ آبپز ۷۸ تا کالری داره یه نون لواش ...

مرسی عزیزم قبلاً داشتم اما نمی‌فهمم راستش

۱۶۵

وزنمم ۸۰ اینا

مرسی عزیزم قبلاً داشتم اما نمی‌فهمم راستش۱۶۵وزنمم ۸۰ اینا

تو باید روزی ۱۴۸۰ کالری بخوری گلم به ذره راجبش گوگل بخونی متوجه میشی تا عید ده تا کم کنی عالی  میشی منم هم قد توام دوست دارم ۶۸ بشم 

تو باید روزی ۱۴۸۰ کالری بخوری گلم به ذره راجبش گوگل بخونی متوجه میشی تا عید ده تا کم کنی عالی میشی ...

یعنی میشه ده کیلو کم کنم؟

وزنت چنده؟

و اینکه رژیم فست چی اونم به نظر من خوب بود ی مدت داشتم 

باشه عزیزم میرم تحقیق میکنم راجبش پس 

یعنی میشه ده کیلو کم کنم؟وزنت چنده؟و اینکه رژیم فست چی اونم به نظر من خوب بود ی مدت داشتم باشه عزیزم ...

۷۳ ام عزیزم ۷۵ بودم اگه میخوای ده کیلو تا عید کم کنی باید کالری تا ۱۰۰۰ تا بخوری اما آروم آروم پیش بری بهتره خودم همین الان گشنم شد دارم نون بربری میخورم اما خالی فست هم عالیه من فست هم میگیرم  

۷۳ ام عزیزم ۷۵ بودم اگه میخوای ده کیلو تا عید کم کنی باید کالری تا ۱۰۰۰ تا بخوری اما آروم آروم پیش ب ...

آها موفق باشی قشنگم مرسی ازت لطف کردی 

پس ببینم یاد میگیرم که شروع کنم با هم