2777
2789
عنوان

نمیدونم اصلا چمه چرا اینجوری ام

83 بازدید | 9 پست

بی تابم ،آروم و قرار ندارم ، نمیدونم دارم اصلا چیکار میکنم چی میخوام از زندگی دارم خفه میشم ،کاش یکی نجاتم بده 

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مثل منیافسردگی و اضطراب نداری؟

نمیدونم افسردم یا نه شاید باشم دختر ساکتی ام 

میدونی  خستم ولی نمیخوامم بمیرم چون کلی آرزو دارم ، نمیدونم چیکار میکنم اصلا بین زمین و هوام 

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

تنها نیستی نمی‌دونم چرا شاید به خاطر سنمونه منم۲۱

چیکار کنیم پس  کی حالمون خوب میشه 😓

نمیدونم واقن چمونه ی وقتایی فقط از بلاتکلیفی راه میرم تو خونه

دقیقا عین منی 😓