ye_ashegha_p مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 166 عنوان نمیدونم اصلا چمه چرا اینجوری ام 83 بازدید | 9 پست بی تابم ،آروم و قرار ندارم ، نمیدونم دارم اصلا چیکار میکنم چی میخوام از زندگی دارم خفه میشم ،کاش یکی نجاتم بده زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱 1403/11/15 | 22:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ye_ashegha_p مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 166 چقدر مثل منیافسردگی و اضطراب نداری؟ نمیدونم افسردم یا نه شاید باشم دختر ساکتی ام میدونی خستم ولی نمیخوامم بمیرم چون کلی آرزو دارم ، نمیدونم چیکار میکنم اصلا بین زمین و هوام زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱
ye_ashegha_p مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 166 تنها نیستی نمیدونم چرا شاید به خاطر سنمونه منم۲۱ چیکار کنیم پس کی حالمون خوب میشه 😓 زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱
nrgsi82 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5950 چیکار کنیم پس کی حالمون خوب میشه 😓 نمیدونم واقن چمونه ی وقتایی فقط از بلاتکلیفی راه میرم تو خونه
ye_ashegha_p مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 166 نمیدونم واقن چمونه ی وقتایی فقط از بلاتکلیفی راه میرم تو خونه دقیقا عین منی 😓 زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱
nrgsi82 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5950 من خودم تنبلی دارم دارم درمان میکنم خیلی اعتماد به نفس و کلا روحیه اجتماعیمو گرفته اصن حوصله کسیو ندارم