سلام من تازه وارد هستم و پسر هستم.. انگار تازه متوجه شدم اما کاربران مرد زیادی در نی نی سایت دیدم و حتی خود سایت گزینه مردان گذاشته پس چطور کاربرها زن و دختر میگن ورود آقایان ممنوعه؟
آیا تخلفه و ممنوعه یا نه میشه اکانت داشت و فعالیت تاپیک گذاشت؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنی حرفی زد هیچی نگو و جواب نده جواب بدی علی یارت میشه حق هم نگهدارت .بقیشو دوستان بگن یاد بگیرم
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
ممنوع نیست ولی توسط یه عده جنسیت زده ممکنه خیلی راحت اکانتت به فنا بره
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
بنظر من خیلیا گارد الکی دارن و اینجا یک سایت عمومیه ک مختص همه هست
درسته منم اینطور فکر میکنم.. چون صاحبان خود برنامه گزینه مرد رو گذاشتن و صاحب اختیار هم اونا هستن
متاسفانه من تازه وارد هستم و همینطوری مثالی اکانت ساختم و توجه به اطلاعاتم نکردم بعد به ینفر که بتونم بعدا تاپیک بخونم درخواست دوستی دادم نمیدونستم تخلف یا ممنوعه بعد گزارشم زده به نی نی یار و نمیدونم چرا انقدر عقده ای رفتار کرد و اصلا نپرسید تازه واردی نمیدونی
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد