2777
2789
عنوان

ورود مردان ممنوعه

303 بازدید | 40 پست

سلام من تازه وارد هستم و پسر هستم.. انگار تازه متوجه شدم اما کاربران مرد زیادی در نی نی سایت دیدم و حتی خود سایت گزینه مردان گذاشته پس چطور کاربرها زن و دختر میگن ورود آقایان ممنوعه؟ 

آیا تخلفه و ممنوعه یا نه میشه اکانت داشت و فعالیت تاپیک گذاشت؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک های زنانه نرو و نظر نده.

درخواست دوستی نده به کسی .

حس ششم واس مردا ممنوعه 

زنی حرفی زد هیچی نگو و جواب نده جواب بدی علی یارت میشه حق هم نگهدارت .بقیشو دوستان بگن یاد بگیرم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنوع نیست ولی توسط یه عده جنسیت زده ممکنه خیلی راحت اکانتت به فنا بره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بنظر من خیلیا گارد الکی دارن و اینجا یک سایت عمومیه ک مختص همه هست

درسته منم اینطور فکر میکنم.. چون صاحبان خود برنامه گزینه مرد رو گذاشتن و صاحب اختیار هم اونا هستن 

متاسفانه من تازه وارد هستم و همینطوری مثالی اکانت ساختم و توجه به اطلاعاتم نکردم بعد به ینفر که بتونم بعدا تاپیک بخونم درخواست دوستی دادم نمیدونستم تخلف یا ممنوعه بعد گزارشم زده به نی نی یار و نمیدونم چرا انقدر عقده ای رفتار کرد و اصلا نپرسید تازه واردی نمیدونی

راستی چطور عکس رو پروفایلت گذاشتی؟؟ 

من دو بار عکس گذاشتم نشده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مقصر اصلی ورود وجذب آقایون به سایت تاپیکای مزخرفه یه عده است

اخه خود سایت گزینه مردان رو گذاشته و یعنی اجازه ساختن اکانت دارن.. نمیدونم مشکل اونطور زن و دختران چیه

تروخدا یه اینجارو بزارید خانمانه و امن بمونه برا ما

عه همه جا هستید روز به روزم تعداد عضویت ها زیاد میشن.

جرات نداریم از دوستای خانم یه سوال خانمانه و شخصی بپرسیم از دست حضور شماها

هر بژی کورد