2777
2789
عنوان

ما تو ی شهر دیگه زندگی میکنیم و مادر شوهرم اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 40 پست
درصورتی حق داری ک خودتم همینقد بری خونشون (بیشتر ۳ روز) و چیزی براشون بخری اگ اینجوری نیست احتمالا د ...

نه عزیزم من کلا سالی ی بار عید میرم تهران اونم بیشتر مسافرتم و وقتی هم میریم خونه اینا تنقلات و این چیزا و حداقل ی بار غذا از بیرون میگیریم و نزدیک ی میلیون چون عید هست شکلات خارجی میگیریم میبریم بعد هم اینا پسرشونه باید سالی ی بار ی کمکی بکنند نه اینکه برعکس باشع بعد اینکه مهمون برای چی باید خونه من دعوت بکنه

عزیزم ده روز میری ی جا دیگه مهمون نیستی تو این گرونی باید خرج خورد و خوراکتو ببری دیگه یا ی بار دوبا ...

اها بله درسته اول متوجه نشدم.. حقدارید.. من فکر کردم  کادویی چیزی برای خودت وبچه هات.. حقدارید

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مادشوهرم خیلی اذیت میکرد کل براد وخاهرهاشو جمع میکردبابچه ونوه میومدن شوهرم کارگر همشم میگف خوب ...

ااا نه دلم نمیخواد قطع رابطه کنند اخه بچشونه دوروز دیگه بمیرن خودم ناراحت میشم ولی خیلی از دستش عصبانیم

والا ما هم که شهرستانیم از دست این تهران نشینا گرفتار شدیم میخوای بیای شهرستان یکماه دو ماه بمونی واسه خودت خونه بگیر مگه خونه ما هتله؟ مگه خودمون کارگر شماییم؟ مگه ما یکبار توی خونه شما رو دیدیم؟ عید، دهه اول محرم، ۳ ماه تابستون، عروسی، عزا؛ ما باید خدمات بهشون بدیم

والا ما هم که شهرستانیم از دست این تهران نشینا گرفتار شدیم میخوای بیای شهرستان یکماه دو ماه بمونی وا ...

عزیزم جمع نبند من خودم خونه دایی می رم شهرستان یه روز بیشتر نمی مونم میگم زنش ناراحت نشه حالا خودشون اومدن تهران ده روز خونه ما بودن

بنظرم خانواده شوهر نزدیک باشن بهتر  

راه دور باشن چن روز میان می مونن 

باید موُدبترین فرد باشی  یه آخ بگی از کاه کوه می سازن 

منم مثل تو هم 

ولی من تازه عروسم 

یکی خواهرشوهرام بدجنس حسود  بار دومش بود اومد 

گفتم این دخالتی رو بدم  پررو میشه پا میشه میاد 

بهش رو ندادم دو روزه رفت 😁