2777
2789
عنوان

از سابلیمینال نتیجه گرفتین

1353 بازدید | 40 پست

از سابلیمینال نتیجه گرفتین؟ و به نظرتون از کدوم سابلیمینال ساز ها گوش بدم ؟ هیپنوددی ریناد یا ولمنتال و .... برای افزایش قدم میخام چون واقعا قدم کوتاهه و با کاهش اعتماد به نفس و عزت نفسم شده 💔😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت گوش دادی؟اگه اره چند وقته گوش میدی؟آیا نتیجه هم داشته؟

واسه قد ن ولی پوستو، مژه، پرپشتی مو گوش دادم نتیجه گرفتم. از همه اینا ک گفتم گوش کردم و راضی بودم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

واسه قد ن ولی پوستو، مژه، پرپشتی مو گوش دادم نتیجه گرفتم. از همه اینا ک گفتم گوش کردم و راضی بودم.

چقدر عالی

به نظرت از کدوم سازنده بهتر جواب میده؟

من خودم از خانوم احمدی گوش  دادم و فقط سابهای ایشون برام راحتتره ..خسته نمیشم

چقدر عالیبه نظرت از کدوم سازنده بهتر جواب میده؟من خودم از خانوم احمدی گوش دادم و فقط سابهای ایشون ب ...

علیرضا اقاشیری، رو خیلییی دوس دارم+چنل مجیک یونیورس ساب های خود صاحب چنل+ساب جیون(بشدت سریع نتیجه میدن.) 

علیرضا اقاشیری، رو خیلییی دوس دارم+چنل مجیک یونیورس ساب های خود صاحب چنل+ساب جیون(بشدت سریع نتیجه می ...

جئون چند بار تلاش کردم ولی نمیدونم چرا باهاش نتونستم ارتباط بگیرم

از اینکه تایمش روزی فقط یه بار هست خیلی خوشم میاد 

ولی....

سابهای آقاشیری پولیه؟

عزیزم چندبار گوش کردی 

چند ردز؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
اقاشیری خوبه و ساب جیون، ساب دی ان ای هم گوش کن، مجیک یونیورس سابه افسانه یا فرزانه، مال خود صاحب چن ...

کانال دارن تو تلگرام؟! 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

جئون چند بار تلاش کردم ولی نمیدونم چرا باهاش نتونستم ارتباط بگیرماز اینکه تایمش روزی فقط یه بار هست ...

بعضیاش اره بعضباش ن، من پوستشو گوش کردم عالییییی بود. 

خودم حیون رو روزی ۳۰ دیقه ام گوش کردم، محل نمیدم ب توصیشون. 😂