2777
2789

پدر شوهرم پنج شب پیش خونمون بود(خونه ی خودش یه شهر دیگه س)دو شب خابید و رفت.اومده بود سر بزنه بهمون.منم باردارم و شرایطم سخته استراحت مطلقم ولی باز احترام گذاشتن بهترین غذا رو پختم و ازش پذیرایی کردم.گفتم بلاخره پیرمرد این همه راه اومده زشته من غذای ساده بذارم…

بعد امشب دیدم خواهر شوهرم زنگ زده به شوهرم میگه بابا زمیناشو بین من و ابجی و داداش بزرگه تقسیم کرده دست نوشته هم داده.شوهر من اخریه.

بعدشوهرم گفت پس چرا من خبر ندارم؟خاهر شوهرم گفت بابا گفته من اینطور صلاح میدونم.من رفتم خونه زندگی مهدی رو دیدم،مهدی دستش به دهنش میرسه بیاین این زمینا مال شما!!!من داشتم شاخ درمیوردم.شوهرم لال شده بود نمیدونست چی بگه…تازه پدر شوهرم دست خالی اومد با اینکه وضعش خوبه.باز داشت میرفت شوهرم پنج میلیون زد به کارتش گفت بابا داری میری دستت باشه.از غروبی انقد ناراحتیم منو شوهرم.اعصابم بهم ریخته.خب شوهر منم داره زحمت میکشه…بهش گفتم ناراحت نباشه مالش بود اختیارشو داشت ما که نمیتونیم مجبورش کنیم،ولی ته دلم خیلی ناراحتم.زمیناشم خیلی زیاد و گرون بوده…حداقل یه تیکه میدادی ب این بچت این چه کاری بود واقعا…چطوری رفتار کنیم به نظرتون؟؟نظرتتونو میخونم بچه ها❤️

عزیزم فشار خون شما بالا بره برا نینی بده 

لطفا اول اول اول ظلم‌نکن به بچه خودت

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقتون رو بگیرید البته کارش قانونی نبوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

میدونی چقدر طی بارداری اجزای ریز بدنش شکل میگیره که هر شوک و فشار عصبی باعث میشه تشکیل شدنش دچار اختلال شه. اون یه عمر میخواد با این بدن زندگی کنه. سر ۹ ماه تحمل کن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن