2777
2789

ترمیم کننده هم فقط اون 

عالیه 

آلفا استفاده نکردم ولی اون خیلی خوبه حتی خالم بلفارو کرد دکتر یه ترمیم کننده دیگه بهش داد هیچ اثری نداشت اون بهش گفتم بخره بعد یکی دو هفته رد بخیه اش رفت 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گوشت اضافه میاره و خیلی بد میشه باید بشوریش هر روز پانسمانش کنی اگه رعایت کنی فقط یه رد کم ازش م ...

هرروز انجام میدم الان نزدیک ۱۲روزه

فقط از خدا بخواه...
نه عفونت نکرده خشک شده همش دکتر برام پانسمان میکرد

دکتر عمومی پوست و مو رفتی؟ 

برو بیمارستان سوختگی دکتر ببینه بعد اگر تایید کرد خوب شده یه درمان های هست هزینه داره ولی کمک می‌کنه ترمیم بشه و گوشت اضافه نیاره 

خاله من استفاده میکرد یادم نیست چی بود

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اسید

با اسید چه کاری داشتی که اینطور شد؟ 

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

دکتر عمومی پوست و مو رفتی؟ برو بیمارستان سوختگی دکتر ببینه بعد اگر تایید کرد خوب شده یه درمان های هس ...

نه بیمارستان سوختگی رفتم

فقط از خدا بخواه...
نه بیمارستان سوختگی رفتم

بازم برو متخصص پوست 

امیدوارم زودتر خوب بشه نمیتونم تصور کنم چه دردی کشیدید 

فقط همه تلاشتون برای ترمیم انجام بدید 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .