2777
2789
عنوان

چقدر خواهرتون رو دوست دارین❓

224 بازدید | 19 پست

من خودم یه خواهر کوچیک تر دارم خیلی بهش محبت کردم خیلی سعی کردم خودم رو بهش نزدیک کنم ولی اون هی از من دور میشه و باهام به شدت بداخلاقه 

بعد الان ما اومدیم مهمونی و شب موندیم دخترشون کلاس سومه ۹سالشه دیشب گفت من دوست دارم پیش تو بخوابم و خلاصه شب اومد کنار من خوابید 

فرداش که از مدرسه برگشت داشتم تو اتاقش لباس عوض میکردم تنها بودیم گفت میدونی چرا دیشب اومدم پیشت خوابیدم گفتم چرا ؟ 

گفت تو چون شبیه خواهر منی 

از مادر یه خواهر بزرگ تر داره که اون پیش پدرش مونده 

و پدرش قبول نمی کنه بیاد پیش اینا 

گفتم همو میبینین خوب بهش زنگ بزن 

گفت سه ساله نمیبینمش دلم براش تنگ شده 

بغلش کردم گفتم ناراحت نباش مامانت دوباره بچه میاره خواهر دار میشی ولی از ته دل دلم هم براش سوخت 

چقدر این بچه دلتنگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیااد

در حدی ک برای ولنتاین براش ی گردنبند خریدم🥰😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤