2777
2789
عنوان

کیا تاحالا رو موهاشون حنا گذاشتن

118 بازدید | 17 پست

بچه ها می‌خوام حنا بزارم و می‌خوام رنگش شرابی بشه 

یه دوست دارم موهاشو حنا میزاره رنگش شرابی میشه خیلی دوست دارم اون شکلی بشه چیکار باید کنم؟

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

حنا رو با جوشونده ولرم شده پوست سبز گردو قاطی کن و بذار چند ساعت بمونه، بعدش اول یه تیکه کوچیک از موهات رو ببر و روی اون برای دو ساعت تست کن اگه رنگش به خواستت نزدیک بود روی موهات برای دو ساعت بذار

پوست سبز گردو هم.نداشتی اشکال نداره با اب ولرم هم تقریبا همونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

حنا رو با جوشونده ولرم شده پوست سبز گردو قاطی کن و بذار چند ساعت بمونه، بعدش اول یه تیکه کوچیک از مو ...

اینجوری شرابی میشه؟

روی موهای مشکی تاثیر داره؟

به مامانم گفتم که حنا بذارم شرابی شه میگه نه نمیشه حتما باید رنگم قاطیش کنی:‌|

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذاشتم ،واقعا رنگش خوب شد ،گذاشتم وشب رو باهاش خوابیدم،البته جنس موهای من خیلی نرمه وگیراییش بالا ...

حنای خالی گذاشتی یا با چیزی مخلوط کردی؟

چه رنگی شد؟

من موهام چجوری بگم یه حالت خرمایی و مشکی طور داره یه تیکشم تقریبا زرده😂😐 نمی‌دونم حنا روش چجوری بشه

حنای خالی گذاشتی یا با چیزی مخلوط کردی؟چه رنگی شد؟من موهام چجوری بگم یه حالت خرمایی و مشکی طور داره ...

با آب گرم قاطی کردم گذاشتم گوشه بخاری یک ساعت موند مالیدن به سرم روش پلاستیک کشیدم

اینجوری شرابی میشه؟روی موهای مشکی تاثیر داره؟به مامانم گفتم که حنا بذارم شرابی شه میگه نه نمیشه حتما ...

موی مشکی خیلی خیلی سخت جواب میده به حنا. من موهام خرمایی تیرست یه چیزی بین فندقی و شرابی شده بیشتر سمت شرابی 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

حالا یه امتحانی بکن روی یه قسمت بریده شده کوچیک مو تست کن ضرری نداره

با آب گرم قاطی کردم گذاشتم گوشه بخاری یک ساعت موند مالیدن به سرم روش پلاستیک کشیدم

خیلی ممنونم عزیزم

بعد حنا ضرری چیزی نداره برای مو؟

تمیز هست؟

موی مشکی خیلی خیلی سخت جواب میده به حنا. من موهام خرمایی تیرست یه چیزی بین فندقی و شرابی شده بیشتر س ...

چقد قشنگ خوشبحالت

باشه امتحان میکنم 

میگم یهویی موهام نارنجی نشه؟😭🥲😂

چقد قشنگ خوشبحالتباشه امتحان میکنم میگم یهویی موهام نارنجی نشه؟😭🥲😂

قربونت، موی تیره نارنجی نمیشه موی روشن میشه

بعد ببخشید ضرری چیزی برای مو نداره؟

نه ضرری نداره مو رو هم تقویت میکنه البته بار اول خیلی نذار بمونه و توی پریودی هم نذار

ولی شستنش پوست ادمو میکنه😂