2777
2789
عنوان

عشقه یا هوس

100 بازدید | 10 پست

اونی که بدش میاد کسی نزدیکت بشه (پسر) یا حرف بزنی وشوخی کنی فورا قاطی کنه وبروز بده که خوشش نمیاد دستتو بوس کنه سرتو ببوسه وقتی گریه میکنی یا ناراحتی بخاطرت نیروی چن سالشو بفرسته بره با چن نفر همزمان دعوا کنه 

اما اما از اونورم به اندامت نگا کنه با دقت بخواد تنها باشه باهات که کارای ... در حد لب اینا بغل ؟؟ من ازش پرسیدم که تو دوسم داری یا نگاه ج نسی داری به من؟ که جوابش این بود مگه ما دوتا رابطه ج ن سی داشتیم؟؟ کاری کردیم که فکر میکنی من بخاطر اون میام سمتت؟ نظر شما چیه؟؟ واینکه بهش ی کادو داده بودم که بعدش دعوامون شد و داد بیداد و ۸ ماه ندیدیم هم وبعد که دیدمش گفتم داریش یا انداختی دور که تو ماشینش بود نشونم داد وقتیم بهش گفتم  نزدیک بود ازدواج کنم اعصابش بهم ریخت وسوال پرسید دوست بودید باهم بیرون رفتید واینا نظرتون چیه حسابی کلافه ام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت داره خب

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

من خودم زخم خورده این عشقا هستم تو رو خدا قطعی کن روابططتونو ک بیشتر از این داغون نشی یا بیاد خواستگاریت یا بره پی کارش همین 

خواهرانه نصیحتت کردم  

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

عزیزم طبیعیه وقتی دو نفر باهمن حس جنسی هم بینشون به وجود میاد و رابطه در حد لب اشکالی نداره ولی نباید فراتر بره(نظر من)

و اینکه این آقا در کنار بوسه و بغل اینا با کارهای دیگه نشون داده که تورو فقط واسه این چیزا نمیخواد

به هر حال مواظب خودت باش خیلی اعتماد نکن و وابسته نشو که اگه رابطه جنسی کامل ازت خواست وا بدی

میشه 

عزیزم طبیعیه وقتی دو نفر باهمن حس جنسی هم بینشون به وجود میاد و رابطه در حد لب اشکالی نداره ولی نبای ...

بهش گفتم در حد بغلم نمیخوام که گف باشه اما باز بیا ببینمت و اینا حس کردم میخواد تو موقعیت قرارم بده و اتفاق بیفته

اینکه میگی به اندامم نگاه میکنه حس کردم یکم هیزه

ن بابا اون ک ایراد نداره خب وقتی کسیو دوس داری کلا زیاد نگاش میکنی 😂

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
بهش گفتم در حد بغلم نمیخوام که گف باشه اما باز بیا ببینمت و اینا حس کردم میخواد تو موقعیت قرارم بده ...

کجا همدیگرو میبینین؟

خونه و ماشین نباشه

تو مکان های عمومی قرار بذارین

من تجربه بدی از ماشین دارم

میشه