2777
2789

من موهام بلنده تا پایین کمرم،تقریبا ۲ماهه خیلی زیاد میریزه ینی کل لباسام خونمون پراز موهای منه!

حجمش هم خیلییی کم شده ینی میشه تارهاشو بشماری!

بنظرتون درمان میشه؟

یا کوتاه کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نیاز به درمان داشته باشه، با کوتاهی هم زیاد اوکی نمیشه.تونیک هیرفرند بگیر بزنولی دنبال علت هم با ...

از اینکه میریزه همه کلافه شدن میگن کوتاه کن

مرسی عزیزم❤️

حتی اگه ریزش موهم درمان کنی پر پشت  که نمیشه یه شبه حداقل دوسال وقت میخواد تا دوباره موها به همون طول برسن

منم اینجوری بودم موهام تا پایین کمرم ولی کلی موخوره و ریزش شدید کوتاه کردم تا گردن الان ریزشم کم شده...قطع نشده ها ولی کم شده

منم موهام خیلی بلند بود تقریبا زیر کمرم و داشت ریزش شدیدی پیدا میکرد من ک اینقدر موهام پر بود الان مشخصه ک مثل قبل نیست کوتاه کردم ریزشش خیلی بهتر شود دخترمم بلنده خیلی ریزش پیدا کرده میگم بیا بزنم برات میگه دلم نمیاد