2777
2789
عنوان

بی اختیاری ادرار

234 بازدید | 25 پست

من مجردم ۲۳ سالمه اولینباره این موضوع اتفاق افتاده ی ساعت پیش خوابیدم و قبل خواب حس کردم دسشویی دارم رفتم دسشویی اومدم مجدد خوابیدم وسط خواب باز بیدار شدم حس کردم باید برم دسشویی ولی خوابم سنگین بود خوابیدم بعد نیم ساعت حس کردم روی پاهام حرکت اب رو وقتی سریع بلند شدیدم دیدم دسشویی کردم سرجام اولینباره رخ میده یعنی مشکلی دارم؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر تاپیک قبلی روقفل کردی حوصله ام نگرفت دوباره بنویسم اسکرین گرفتم فرستادم برات

مرسی عزیززم سردی بدن منم زیاده اتفاقا خداروشکر رفع شد ممنون

سلام عزیزم واسه رودت رفتی دکتر یزدان بد؟ منم رفتم دکتر یزدان بد واسه توام متروتیدازول نوشت ؟

اره پیش دکتر یزدان بد رفتم ولی خب وقتی دیدم خوب نشدم بعد دوسال رفتم پیش دکتر سعید هاشمیه با قرصای ایشون خیلی خیلی بهتر شدم ولی هنوز باید دارو مصرف کنم

فک کنم تو سندرومی نیستی الهتاب داری واسه همین مرزالازین داده بهت کولیت السرز داری؟

کولونوسکوپی اندوسکوپی کرد مشکلی نبود چون معده و رودمم عصبیه کلا و چون مخاط دارم داد