2777
2789

بنظرم اینا صرفا مرتبط نیستن 

به دل نشستن بیشتر به جذابیت برمیگرده، البته حتی بخشی شم قابل توضیح و تفسیر نیس کار دله 

ی وقت یِ خوب و خوش قیافه به دلمون نمیشینه ی معمولی میشینه، 

به دل نشستن چیزی نیس که حتما دلیل و تفسیر خاصی داشته باشه 

نظر شما چیه؟ تجربه هاتون و بگید 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم اخه خوب من و تو هم ممکنه فرق کنه و هر ادمی همه چیش با هم خوب نیسیا حتی تو یه ادمی رو معمولی ب ...

اونکه به جای خود 

ولی همین آدم خوبِ من سر راه م اومد تقریبا مشکل خاصی میشه گفت نداشت، ولی به دلم ننشست... هر کاری م که کردم 🤷

به دل نشستن مهم نیست 

من اگه به دل نشستن بود الان با هزار نفر بودم

دمبال عشق واقعی باش 

اگه بود به منم بگو

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

اونکه به جای خود ولی همین آدم خوبِ من سر راه م اومد تقریبا مشکل خاصی میشه گفت نداشت، ولی به دلم ننشس ...

اخه بحث به دل نشستن خیلی کم به ظاهر مربوطه بیشتر سلیقه توش دخیله
تو حتی ممکنه از صدای یه ادمم خوشت نیاد
یا مثلا خیلی عجیب تو اولین دیدار از یکی بدت بیاد

به دل نشستن مهم نیست من اگه به دل نشستن بود الان با هزار نفر بودمدمبال عشق واقعی باش اگه بود به منم ...

پس چی مهمه؟ برا شروع عشق م اول باید طرف به دلت بشینه دیگه 🤔بعد م آره اون خوب بودنه و عشق واقعی مهمه

عقل تنها م به درد نمیخوره وقتی تو موقعیتش باشی متوجه ش میشی، دل آدم رضا نمیشه به راحتی

اگه به هیکل و چهره باشه،راحت میشه انتخاب کرد و راحت به دل میشینه.اما اینا تا کی میمونه؟

فهمو شعورو جنمه که تا آخرش میمونه.نصفشو باید داشته باشه،نصفشم بعد ازدواج به دست بیاره.با رفتارای تکاملیش(هر دو طرف)

پس چی مهمه؟ برا شروع عشق م اول باید طرف به دلت بشینه دیگه 🤔بعد م آره اون خوب بودنه و عشق واقعی مهمه

فکر کنم 

با نگاه اول باید قلبت رو هزار بره فکر کنم 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

اخه بحث به دل نشستن خیلی کم به ظاهر مربوطه بیشتر سلیقه توش دخیله تو حتی ممکنه از صدای یه ادمم خوشت ن ...

آره، ولی خب به ظاهر چرا مربوطه و سلیقه ایِ. اتفاقا ظاهر و برخی ویژگی های ظاهری خیلی مهمه چون قابل تغییرم نیس، دقیقا صدا و خیلی چیزا م تاثیر داره و کل پکیج یه نفر باید به دل بشینه 

اون همون چیزی که من منظورمه، بعضی حسا بی دلیلن

اگه به هیکل و چهره باشه،راحت میشه انتخاب کرد و راحت به دل میشینه.اما اینا تا کی میمونه؟فهمو شعورو جن ...

معلومه به هیکل و چهره م هس ی عمر زندگیه ها، تا آخر عمر م اتفاقا باید با اون ظاهر سر کرد، به دل نشستن ظاهر م مهمه و خیلی اتفاقا تو جذب و کشش تاثیر داره. 

ولی خب آره اخلاق م مهمه و در کل باید اون طرف به دل بشینه تو اخلاق م حتی فقط خوب بودن کافی نیس باید جذاب م باشه و حس خوب بده