2777
2789
عنوان

از این آدم دارم جدا میشم 😔

166 بازدید | 11 پست

دوسال عقد بودیم این اواخر فهمیدم حرام خوار و کلاه بردار بوده 

بی عرضه و ضعیف بود 

هیز بود و ظرفیت ارتباط با خانمها رو نداشت 

سیگار و مشروب ...

دروغگو و پنهانکار 

بدتر از همه فهمیدم همه این دوسالی که مثل مجنون ها و عاشق ها رفتار میکرد دروغ بود و فقط برای منافعش وانمود میکرد دوسم داره . 

الان من حالم واقعا داغونه واقعااااا داغونه دلتنگش نیستماا دلم برای خود قبل اون تنگ شده 

اعتمادم نابود شده احساسم و قلبم نابود شده 

این آخریا خیانت هم کرد 

آدمی نیست که از فضای مجازی زیاد استفاده کنه ولی از بعد خیانتش میبینم که همش انلاینه :))))

الآنم تو مراحل جدایی هستیم ... هروقت سر میزنم میبینم ساعتهای زیادی آنلاین بوده :)))) 

و هربار از نو نابود میشم 🙃

باهام حرف بزنید آروم بشم با کسی نمیتونم حرف بزنم😔

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خداروشکر که تو عقد متوجه شدی این روزا هم میگذره امیدوارم یکی که لایقته سر راهت قرار بگیره عزیزم

دیگه به صورت هر مردی نگاه میکنم وحشت و حسرت وجودم رو بر می‌داره

بنظرم بزو دنبال علایقت زندگیتو از نو بساز خیلی ها تو زندگی خودشونو از یادشون رفته شمارش پاک کن  نبینش به خودت اهمیت بده  ی زندگی جدیدیو واس خودت بساز ک توقعشو داری بزار پیشرفتتو ببینه و بسوزه ن ک تو بری انلاینیتو عکسشو فلان. ببینیو بسوزی

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
بنظرم بزو دنبال علایقت زندگیتو از نو بساز خیلی ها تو زندگی خودشونو از یادشون رفته شمارش پاک کن نبین ...

من دیگ حس آنچنانی بهش ندارم که بسوزم اگر خوشی و حوشبختیشو ببینم ولی دیدن اینکه من اینجا دارم بابت خنجری که زد اشک میریزم ولی همون لحظه اون داره با یکی دیگه چت می‌کنه داغونم میکنه

من دیگ حس آنچنانی بهش ندارم که بسوزم اگر خوشی و حوشبختیشو ببینم ولی دیدن اینکه من اینجا دارم بابت خن ...

مهم نباشه ما زنا اولش گریه میکنیم بعد زخم و عزا میبینیم بعدش بلند میشیم ی زن قوی میشیم تو هم عزاتو بگیر و بلند شک

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀