2777
2789

خانومایی که باردارین میخواستم ببینم کسی بوده که از روز ۱۷ سیکل به مدت  ۸ روز لکه بینی داشته باشه و درد زیر شکم ودر نهایت باردار هم شده باشه؟الان روز ۲۵ سیکلم هستم لکه بینیم قطع شده

همه چیم اوکیه همه چیو چک کردم هفت ماه اقدامم نمیدونم این لکه بینی از کجا پیداش شد

ممنون میشم جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهرت اون ماه لکه بینی باردار بود؟

عزیزم فقط یه چندروزدیگه صبرکن البته بااینواحوال که میگی میتونی یه بی بی چک استفاده کنی امابازم صبورباش اگه فقط لک بینی بوده لانه گزینی هست 

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

من داشتم، مال استرس بود. الانم دو تا دسته گل دارم. نگرانش نباش، استرس و از خودت دور کن. حتما هم جلسا ...

منم یه استرس شدیدی بهم‌وارد شد نمیدونم از اونه یا نه

شما ماهی که باردار بودین لکه بینی داشتین؟چند روزه بود لکه بینیتون؟

خدا دسته گلاتونو براتون حفظ کنه

آمین🤲

ماله من لانه گزینی نیست😔

سیکلت چندروزه هست؟البته همه بارداری هاباعلائم نیستن ولی من اینومیدونم که حتمابایدچندروزازموعدپریودت بگذره تابی بی چک مثبت بشه.

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک