2777
2789
عنوان

چجوری از خودم دورش کنم

93 بازدید | 13 پست

من یه خاستگار دارم،الان دو سه ساله منو میخواد ولی من اصلا دوستش ندارم

همون اولاش ک باهاش اشنا شدم یکم صحبت کردیم و من اصلا ازش خوشم نیومد و محترمانه گفتم نه نمیخوام و اینا

اما اون اقا اصلا کوتاه نیومد

اصلا اون چیزی که من میخوام نیست،اصلا محترم برخورد نمیکنه،رفتار با یه خانوم رو بلد نیست،احترام رو بلد نیست‌ و و و

وضعیت مالیشم ک فعلا هیچی نداره دانشجوی دندونه فکر کنم ترم اخره حالا دقیق نمیدونم ،خانوادشم متوسطن،قیافشم معمولیه قدشم ۱۷۰ اینطوریاست

اصلا کاری به قیافش و ظاهرشو پولشو ایناش اصلا ندارم 

ولی اصلا به دل نمیشینه میدونم خیلی دوستم داره وای نه اخترام بلده نه زن بودن رو میفهمه نه ادم با فرهنگیه هیچی…😔

توی این دو سه سال هزار تا کار کردم ک ازم دور بشه خانوادمو گذاشتم وسط و اینا ولی اصلا ول کن نیست 

خیلی اذیتم میکنه حتی اینکه بهم پیام میده هنوزم حالمو بد میکنه

اما هرکاری میکنم ول نمیکنه

یه ذکری،دعایی،سوره ای چیزی ندارید ک ازم دور بشه؟این دیگه فکر اخرمه دیگه نمیدونم چکار کنم🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم بگو دوست ندارم و به دلم نمیشینی

بارها و بارها بهش گفتم اما اصلا کوتاه نمیکنم

چند وقت پیشا با یه خط ناشناس زنگ زد همون که گفت الو شناختمش و هزار تا حرف زدم که ولم کن باز گفت من بدستت میارم و و و 😔

بارها و بارها بهش گفتم اما اصلا کوتاه نمیکنمچند وقت پیشا با یه خط ناشناس زنگ زد همون که گفت الو شناخ ...

اگه مزاحمت میشه تهدیدش کن به شکایت و ...

ول میکنه

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷