2777
2789

مثلا میگن زعفرون ماهی عسل رازیانه و اینا خوب نیس خدای نکرده باعث سقط میشه 

اما من نمیدونستم نوشابه هم نباید بخورم حدودا ی لیوان بزرگ نوشابه خوردم حالا تو گوگل نوشته بود باعث سقط میشه🥺😔

دکترم فقط بهم گف فست فودی و کنسروی نخور 

دیگه چه غذاهایی مضره؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

والا همه رو بخور تعادل بخور 

زعفرون یک لیوان دم کنی بخوری بده 

ماهی هایی که جیوه داره نخور 

همون سوسیس کالباس کارخونه ای و کنسرو نخور اکی هست بقیه

فعلا امضا ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروها و دمنوشهای گیاهی مطلقا ممنوع

کنسرو و تن ماهی و کمپوت و مواد نگهدارنده ممنوع 

تو خوردن فست فود و نوشابه هم رعایت کن باعث سقط نمیشه 

نمک و شکر مصنوعی کمتر 

جگر و آب هویج هم کمتر بخور 

الحمدلله رب العالمین ...

دوستم ماهی و جیگر و غذاهایی ک زعفرون و زرشک و نوشیدنی گازدار ک هرروز حداقل دوتا میخوردو کنار گذاشت ... نیمخورد یا خیلی کمممم ، نمیدونم خوشش نمیومد یا بد بود...گردو هم یه روز در میون یکی..میکفت زیادیش دکترم گفته خوب نیس.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

اگه سه ماهه اول بارداری هستی چیزایی که ویتامین آ زیاد داره نخورمثل آب هویججگرکندر

اره ۳ماهه اول هستم 

ممنونممم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

نوشابه بیشتر برا دیابت وپوکی استخوان هست 

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

🙄🙄🙄🙄🙄

استرس بیشتر از هرچیزی بده

غذا هرچیزی بخور اما به اندازه 

زیادش مضره کمش مفید 

مثلا همین زعفرون وقتی بده که چایی زعفرون بخوری ولی وقتی رو غذا باشه مشکلی نداره

یا باقالی بده که هی بری پخته بخوری

ولی یکی دو وعده روی باقالی پلو چیزی نمیشه 

فست فود و نوشابه هم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی زیاد نباشه بهتره

چون بدن بچه نمیتونه کافئینی که از طریق بند ناف وارد میشه رو جذب کنه .

ماهی جیوه دار نخور . سالمون خیلی خوبه برات

جگر و آب هویج هم نخور ویتامین آ زیادی داره