2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید طلاق یا ساختن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست
تو این سایت زن ها اول ازدواج میکنن دو تا هم بچه دار میشن بعد تازه شروع میکنن شناختن طرف مقابل !

من از بی کسی ازدواج کردم 

گفتم بابا بده نمیسازه باهام 

گفتن بساز 

سه ماه بود ازدواج کرده بودم به همه گفتم بخدا باهام بده هیچ کس درکم نکردی هیچ کس حمایت نکرد 

مجبور شدم خودکشی کنم 

بعد خودکشی گفتن بچه بیار درس میشه 

یه بچه آوردم دوباره گفتن یه بچه دیگه بیاری هزار برابر بهتر میشی دوتا آوردم 

آخرشم هیچ تغییری نکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتک خیلی بده..فحاشی هم همین طور...اگر می تونی با سیاست های رفتاری به خودت کمک کن...باهاش بحث نکن..زی ...

خیلی فوش های زشت میده پای خواهر 10سالم با مامانمو زن دایی ام با مامانم همه جور فوش زشت میده بهش

همه چی اون دوتا بچست ک گناه داره وگرنه این مرد موندن نداره

اینجوری بچه هامم تو عذابن

وقتی اون ضلمم می‌کنه من چجوری خودمو خالی کنم

مجبورم سر بچه هام در بیارم با کوچیک ترین اشتباهشون میزنمشون داد میزنم عصبی شدم 

تو یه اتاق 15متری 

خواهر شوهر عصبی عقده ای ک مدام غر میزنه بچه‌ها دمپایی نمیپوشن خونه کثیف شد 

بچه ها اشغال میریزن 

هوووو... نگم دیگه

بخدا من اینقدر روش کار کردم اینقدر مشاور روانشناس رفتم اینقدر سعی تلاش از محبت زیاد تا کم از توجه از ...

خب بد کردی دیگه ،شما باید اولین اولویتت خودت باشه،نه اینکه اون رو بسازی ،اون رفتار شما رو درک نمیکنه که میخوای بسازیش و نشاید نوعی تلافی میدونه،برا همین خودت رو دریاب،خودت رو پر نشاط کن با خدا و دل شب

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

اینجوری بچه هامم تو عذابنوقتی اون ضلمم می‌کنه من چجوری خودمو خالی کنممجبورم سر بچه هام در بیارم با ک ...

اره خیلی سخته ولی اگر بری بچه ها بیشتر اذیت میشن با این بابا و خواهرشوهر