2777
2789
عنوان

میخوام به اونی که روش کراشم پیشنهاد بدم بیاین بهم بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 26 پست
خب عالیه . همونجا یکم باهاش گرم بکیر . اولش حرفای دیگه در مورد کاری بزن . ببین چیه واکنشش . بعدا پی ...

خب دیگه تو اون بیمارستان نیستم یه بیمارستان  دیگممیخوام بهش پیام بدم ولی نمیدونم چی بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه تو اون بیمارستان نیستم یه بیمارستان دیگممیخوام بهش پیام بدم ولی نمیدونم چی بگم

دقیقا مشکل منو داری.😂  تاپیک آخرم،، یکی رو می‌خوام نمی‌دونم چجوری بهش بگم  و چند روزه نمیبینمش 

منم تو بیمارستان.

آهان جا بجا شدی . 

خب شمارشو داری ؟ تابلو نگی بهش ممکنه جنبه نداشته باشه. 

غیر مستقیم باشه ک خودش بیاد جلو 

من آقام‌ می‌دونم دیگه . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

غیر مستقیم یعنی چجوری

یعنی فقط با پیام هات یا رفتارت یا هر جور  ک میخوای اقدام کنی. 

اون بفهمه ک‌تو دنبالشی و ازش خوشت اومده

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

یعنی فقط با پیام هات یا رفتارت یا هر جور ک میخوای اقدام کنی. اون بفهمه ک‌تو دنبالشی و ازش خوشت اومد ...

من چن ماهه ندیدمش طرحم تموم شد بعد جای دیگه کارم درست شده بود رفتم ولی متوجه شده بود دوسش دارم بهم نخ میداد من احمق نگرفتم شمارمم نداره یه بخش دیگس   من دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم 

من چن ماهه ندیدمش طرحم تموم شد بعد جای دیگه کارم درست شده بود رفتم ولی متوجه شده بود دوسش دارم بهم ن ...

اهان پس از قبل اوکی بوده و فهمیده پس حله . 

بهش پیام بده ولی نگی دوست و دارم و خوشم میاد وفلان  از این حرفا اصلا  نگی . 

اکه شمارتو نداارع و میخوای ک داشته باشه بهش پیام بده و  یه چیز دیگه چ می‌دونم مثلا ولادت حضرت عباس علیه اسلام رو تبریک بگو😂🤣 یا چ می‌دونم یه سوال در مورد کارتون بپرس الکی 😂 مثلا بگو در مورد طرحتون و اینا . ک بفهمه تو هستی .ببین چی میگه .بعد کم کم اوکی میشه باهات . 

نگی دوستت دارم و خوشم میاد بهش 🤦

اهان پس از قبل اوکی بوده و فهمیده پس حله . بهش پیام بده ولی نگی دوست و دارم و خوشم میاد وفلان از ای ...

اتفاقا میخواستم بهش بگم دوسش دارم ولی خب خجالت میکشم 

طرف هد نرس هستا من چی بگم بهش

ا.کیع خب  بنظرم همون طور ک گفتم پیش برید خیلی بهتره تا اینکه یه دفعه بگی ‌‌. زوده بزار بمونه  ممکنه دل زده بشه و نخوادت ‌‌.  

اتفاقا میخواستم بهش بگم دوسش دارم ولی خب خجالت میکشم

ن بحث خجالت حالا ب کنار ولی اگه اون نخوادت یا دوس داشتن دو طرفه نباشه بعد اذیت میشی و لطمه میخوری . 

برا همین میگم یه طوری جلو برو با سیاست  تا خودش جذبت بشه . اون ک نخ رو داده بهت پس نگران نباش فقط عجله نکن 

اگه تونستی تاپیک آخر منم نظرتو بگو ممنون میشم . 

منم میخوام بهش رو راست بگم دوسش دارم . اما میترسم ج رد بده و ناراحت بشه .. البته من آقام . 

اگه تونستی تاپیک آخرمو نگاه کن  نظرتو بگو 🙏