2777
2789
عنوان

بنظرتون به دوستای صمیمیم چی بگم

54 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر.. 

من یه چند سالی با دوستام به ندرت بیرون رفتم(سالی یبار) و اونا همیشه اصرار کردن که بیام ولی من نتونستم بیام 

حالا بعد از مدت ها دوباره قراره بریم بیرون 

دلیلش هم این بوده که از دبیرستان چون چاق تر و چاق تر شدم اعتماد به نفسمو از دست دادم و نمیخواستم برم بیرون باهاشون و کلی بیماری گرفتم 

حالا دیگه دارم رژیم میگیرم ولی خب از نظر اونا چاق تر شدم 

بنظرتون بهشون بگم چون چاق شدم اعتماد به نفس نداشتم و... یا فقط بگم افسرده بودم بخاطر درسام؟ 

چون نتیجه ی کنکورم هم خوب نشد پارسال

نه عزیزم از شکست‌هات و چیزهایی که فکر میکنی افتماد به نفست رو میارن پایین، حرف نزن. با اعتماد به نفس برو بگو دوست داشتم باهاتون باشم ولی هر دفعه قرار می‌ذاشتید برام جور نمیشد بیام ولی الان دیدمتون خیلی خوشحال شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم از شکست‌هات و چیزهایی که فکر میکنی افتماد به نفست رو میارن پایین، حرف نزن. با اعتماد به نفس ...

ناراحت نشن؟😢😢😢

پیش خودشون نمیگن نمیگن چاق شده ؟؟

یا نکنه مامان و باباش جدا شدن از هم که با ما بیرون نمیومده؟

آخه هر دفعه مییگفتن بیا من یه بهونه ای میاوردم 

ناراحت نشن؟😢😢😢پیش خودشون نمیگن نمیگن چاق شده ؟؟یا نکنه مامان و باباش جدا شدن از هم که با ما بیرون ...

اشکال نداره عزیزم. بذار هرچی میخوان فکر کنن. نذار کسی بفهمه و ازت آتو بگیره. همیشه با اعتماد به نفس باش. اگه خودت بگی بهشون این مجوز رو میدی تو زندگیت دخالت کنن. 

دارم میمیرم از گریه مامانم میگه بگوو اونا دوستای صمیمیت هستن پیش خودشون میگن چقدر چاق شدی و... بگو ا ...

پس معلوم شد کشیدی به کی!!! 

ساده ای ها ... دوست چی کشک چی! دوست هست مگه؟؟ 

برو زندگیت رو بزار کف دستشون تا پشت سرت بهت بخندن و مسخرت کنن . جلو روت هم اسکلت کنن 

پس معلوم شد کشیدی به کی!!! ساده ای ها ... دوست چی کشک چی! دوست هست مگه؟؟ برو زندگیت رو بزار کف دستشو ...

وای تازه اگه هم بگم ، چون یکیشون هم از من چاق تره میترسم ناراحت بشه آخه😢😢

یبار هم با یکیشون دعوا کردم پارسال😢

مامانم گیر داده میگه بگو مسائل شخصیتو 

میگم بهش بابا بالاخره اونا هم آدمیزاد هستن هرچه قدر صمیمی باشیم 

حتی بعدها که لاغر هم شدم بازم میگن این یه زمانی نمیتونسته جلوشکمش رو بگیره خودشو کنترل کنه 😢😢😢😢

دقیقا مرسی از راهنماییتون 😢💓

اگه چیزی هم به روت آوردن برای اضافه وزن، خودت رو نباز. یه لبخند بزن بگو آره خودمم دیدم‌ به فکرش هستم. یه مدت تحرکم کم شده بود، الان دارم روش کار میکنم.