2777
2789

از شدت استرس و ناراحتی بدنم میلرزع سه ساله ازدواج کردم این سه سال هر موقع مهمونی پیش اومده ک خانوادم هم بیان ترسیدم و استرس داشتم مامانم خیلی خوبه ولی بابام بداخلاقه و از رفت و آمد خوشش نمیاد حالا خانواده همسرم دعوتش کردن رستوران فردا شب من از هفته قبل گفته بودم بهشون الان مامانم زنک زده ک هرکاری کردم راضی نشده گفته خوشم نمیاد از خانواده اون گفتم چرا اینجوری با آبروی من بازی می‌کنه 🙃همسرم خیلی بابامو دوست داره همه کار براش می‌کنه نمیدونم چرا اینجوری میخواد سنگ رو یخش کنه من خودم می‌دونم خانواده شوهرم نچسبن ولی ب خاطر من بیاذ

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

خودت زنگ بزن بگوشمابخاطرفلانی بیا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا انقد اصرار می‌کنی اینارو بیاری یه جا؟

بگو مریض بودن مار داشتن نتونستن بیان عذرخواهی کردن

زندگیت رو سر این چیزا بهم نریز

دیگه سعی کن خودتم جدا جدا دعوت کنی

نه چیزی از خانواده ت به اونا ونه چیزی از خانواده ی شوهرت به خانواده ت نگو دیگه

منم مثل توام از وقتی اینا باهم در ارتباط نیستن خوشبختی ما بیشتر شده جز دخالت و فتنه چیزی ندیدم اینا باهم رفت وآمدکردن

چرا انقد اصرار می‌کنی اینارو بیاری یه جا؟بگو مریض بودن مار داشتن نتونستن بیان عذرخواهی کردنزندگیت رو ...

کلا دوبار نهایت این سه سال دعوت کردن آخه میاد ی شام میخوره می‌ره چرا اینجوری می‌کنه همسرم دلش میشکنه

کلا دوبار نهایت این سه سال دعوت کردن آخه میاد ی شام میخوره می‌ره چرا اینجوری می‌کنه همسرم دلش میشکنه

خب دوس نداره واسه ماهم سالی دوسه بار بود یه نظرم رفتار همسرت غیر عادیه لزومی نداره دیگه بعد از چند سال دوس نداره رفت وآمد کنه اصرار کنی

بیاد چیزی بگه دعوا بشه قیافه بگیره خوبه؟یا کلا نیاد

ذات بابا همینجوری نمیشه عوض کرده با یکی انرژی مثبت باشه ارتباط باهاش هم خوبه یکی هم ک منفی باشه اصلا ...

دلم نمی‌خواد آتو دست ی آدم عفریطع مثل مادرشوهرم بدم😓