2777
2789

سلام من رژیم نگرفتم ولی اوایل خیلی وزن کم کردم خود شیر دهی بعضیها رو لاغر میکنه خوب نیست تو دوران شیر دهی رژیم بگیری بچه باشیری که میخوره مواد مغذی رو از بدنت بر میداره رژیم هم بگیری دیگه هیچی بدنت آسیبپذیر میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه خرده خوري عصبي دارم خيلي غذا ميخورم دست خودم نيست كسي ميدونه چطوري اين مشكل و بر طرف كنم

چون شیر میدی خورده خوری میکنی دلت میخواد بدنت نیاز داره رژیم بگیری مریض میشی الان فقط ورزش کن از شیر گرفتیش رژیم بگیر با ورزش هم اعصابت اروم تره هم سالم تری برو باشگاه که روحیت عوص بشه ورزش های شاد مثل ایروبیک و پیلاتسرژیم بگیری با اون همه انرژی که  برا بچه باید بزاری و شیر هم بدی از پا در میایی بچه کم کار نداره که همه جون ادمو میکشه خود کارهای بچه لاغرت میکه 😂

پسرم نه ماهه شده بودمن وزنم پایین نمیرفت حدود یه هفته خیلی کم خوردم که به بدنم شوک بدم بعد از اون شروع کرد به پایین اومدن تو اون مدت شیرم کم شده بود غذای کمکی بیشتر میدادم به پسرم از اون موقع هشت کیلو کم کردم 

چون شیر میدی خورده خوری میکنی دلت میخواد بدنت نیاز داره رژیم بگیری مریض میشی الان فقط ورزش کن از شیر ...

س تا ني ني دارم انقدر عصبيم ك از دستشون همش شلوغ ميكنن اين اخريم نا خاسته بود افسردگي شديد گرفتم بخاطر همون ميگم وزنم كم كنم شايد افسردكيم درست بشه

س تا ني ني دارم انقدر عصبيم ك از دستشون همش شلوغ ميكنن اين اخريم نا خاسته بود افسردگي شديد گرفتم بخا ...

اخی سه تا نینی افسرده چرا پس اگه اینطوره حتما جور کن بر باشگاه برا روحیت خیلی خوبه خود رژیم افسردگی میاره اونم اگه مامان سه تا نی نی باشیییی